2016/10/23

Lasten suusta..

On aikaa siitä kun viimeksi julkaisin tällaisen jutun siitä mitä hassuja juttuja lapset ovat sanoneet. Näitä ihanuuksia pitäisi kirjoittaa jatkuvasti muistiin itselleen, ettei pääsisi unohtamaan. Hassua näissä jutuissa on se, että lapsilla on jotenkin niin moninainen mieli. Kaikki maailman mysteerit eivät vielä ole selvinneet ja he tekevät omia johtopäätöksiä tilanteista ja niiden tulkinnasta..

-Äiti, mä oon vähän miettinyt. Jos me näemme aina vain tonttujen myssyjä eikä niiden silmiä, niin miten ne sitten näkee meidät? Onko heillä jotain maagisia kiikareita?

- Hei äiti, ajattele jos saisin tosi monta pokemon-palloa. Jotain sata-viisikymmentä-neljätoista?!

- (Minä: Tänään tuntui ihanan rauhalliselta päivältä). Joo, äiti - sä et oo tehnyt mitään tänään kun sä oot vaan. (LOL)

- Mä otan nyt "Poknoornia" (popkornia)!

- Mitenköhän isoja lahjoja saa kun täyttää isoja vuosia? Vauvat saavat pieniä lahjoja ja minä sain jo aika isoja. Kun täytän yhdeksän saan varmasti jättisuuria.

- Isi, mikä on sinun lempijuttu? (Tykkään tosi paljon veneillä teidän ja äitin kanssa) No hyvä. Sitten kun joskus haluan olla tosi kiltti sinulle niin piirrän sinulle kuvan siitä kun olemme veneilemässä.

- Mikä toi on? (Se on äitin tissi.) Saako nipistää?

-  Äiti, minä luulen nyt, että tiedän, että haluaisin mennä naimisiin. Kun aiemmin sanoin, että en mene naimisiin niin minä vitsailin vain. Kun mä olen iso niin minä polvistun näin (korkea polviasento) ja kysyn sitten "saanko luvan".

- Äiti, minä en haluaisi asua ulkona kun minä muutan pois kotoa. (No miksi asuisit ulkona kun muutat pois kotoa?) No kun kestää niin kauan rakentaa oma talo. 

Mukavaa sunnuntaita! <3

-Såfin

2 kommenttia: