2016/10/03

Yksi päivä kiireisen äidin matkassa..

Tervetuloa kurkkaamaan miltä minun touhut näytti yhtenä ihan tavallisena arkipäivänä. Olenkin aiemmin kertonut teille meidän aamuista ja nyt olisi vuorossa arkipäiväralli. Pidä kiinni hatusta, sillä nyt lähdetään..

kl. 7:35 Nousen ja hoidan aamurutiinit. (Jo nyt vartin myöhässä suunnitellusta aikataulusta.. hahaa)
kl. 8:10 Lähdemme lasten kanssa pihasta. Isi-ihminen jäi pitämään etäpäivää kotiin ja auttoi meidän onneksi liikkeelle.
kl 8:20 Pudotan lapset perhepäivähoitajalle ja toivon, että aamiaista olisi vielä tarjolla. Onneksi on!
kl 8:35 Kurvaan työpaikkani parkkihalliin. Olen iloinen, sillä ruuhkaa ei ollut lainkaan matkalla ja pääsin poikkeuksellisen nopeasti perille. Meikkaan hätäisesti autossa, sillä en kerennyt tehdä sitä aamulla kotona. Kaksi kolleegaa tulee samanaikaisesti ja huomaa meikkituokioni. Häpeän ihan vähän.
kl 9:00 Onneksi meillä on hedelmiä tarjolla töissä sillä aamiainen jäi syömättä (taas). Syön omenan ja juon kaksi kuppia kahvia samalla kun katselen sähköpostejani. Minulla on tunne siitä, että tänään on hyvä päivä. 
kl 10:50 Lähden liikkeelle kohti lounaspalaveria yhden asiakkaan kanssa Café Piritaan. Joudun jättämään autoni kauas lounaspaikasta, koska.. kröhöm.. en taskuparkkeeraa. Kävellessäni innostun valokuvaamaan pudonneita lehtiä maassa. Ne ovat niin kauniin värikkäitä. Toivon salaa, ettei asiakkaani näe minua kun kyykistelen läppäri kainalossa kuvaamassa maata.

kl. 11.00 tilaan Teriakilohta kasviksilla ja otan jälkkäriksi kahvin. Ruuan lomassa jatkamme palaveria.
kl. 13.00 Takaisin toimistolla. Hoidan juoksevia asioita ja viimeistelen muutaman raportin.
kl. 15.15 Juon kolleegan kanssa pikaisen kupin teetä ja syön mangososetta välipalaksi. Sovimme samalla menevämme huomenna aamujoogaan. 
kl. 15.50 Hyppään treenivaatteisiin duunin kuntosalilla. Kun aloitan treenit huomaan, että tämä on jo kolmas treenipäivä yhdessä putkessa ja energiat ei ole katossa. Päätän juosta vain 20 minuuttia ja tehdä kevyen vatsalihastreenin. Olen hieman pettynyt treeneihin. Järkyttävä nälkä iskee. Kun tulen ulos kuntosalilta sataa. Äh.16.50 Istahdan autoon ja ajan kotiin. Sammutan matkaksi radion ja katselen puista tippuvia lehtiä. Tämä on ensimmäinen kunnollinen synkkä syysilta. Huomaan ajattelevani etten ole valmis tähän syksyyn vielä.
17.15 Kotona. Isi-ihminen haki lapset jo tuntia aiemmin. Lapset leikkivät nyt hiljakseen huoneessaan. Toinen piirtää ja toinen leikkii autoilla. Ihana näky. 
17.30 Lämmitämme eiliset lihamurekkeet ja perunamuussia ja pilkomme salaattia kaveriksi.
18.00 Perheaikaa. Halaustuokio kummankin lapsen kanssa jonka jälkeen rakennamme olkkariin ison junaradan. Katselen samalla telkkaria. Väsymys hiipii.
19.30 Hyökkään vielä kerran ulos sateeseen ja hoidan muutaman asian. Ensin postin kautta ja haen sitten vähän tavaroita lasten isovanhemmilta. Olen salaa vähän ylpeä itsestäni, että jaksoin vielä lähteä ulos. 
20.10 Menemme koko porukalla saunaan ja kylpyyn. Lopulta pesujen jälkeen keinutan meidän valtavaa kahden lapsen ammetta ja laulan: "Laiva, laiva.." Vesi läikkyy pikkuhiljaa ja lapset kikattelevat. 
20.45 Lapset syövät pyjamoissaan iltapalaa hysteeristen naurujen säestämänä jonka jälkeen he harjaavat hampaat isi-ihmisen kanssa. Ylikierroksilla mennään. Tämän jälkeen luen heille iltasadut.
21.15 Lapset ovat viimein sängyssä nukahtamaisillaan. Väittelemme siitä onko hirviöitä olemassa.
22.00 Kirjoitan blogikirjoitusta ja ajastan sen seuraavalle aamulle. Meidän isi-ihminen hoitaa harrastusyrityksensä asioita ja puhuu puheluita. Juon samalla Cokis Zeron. (ei hyvä) Päätän syödä vielä pienen kulhon pähkinämysliä maidolla.
22.45 Katsomme yhden hömppä rikossarjan isi-ihmisen kanssa ja juttelemme hetken.
23.35 Hyvää yötä!

Miltä kuulosti - näyttääkö teidän päivät samanlaisilta?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Paljon mahtuu yhteen päivään! Meillä toki arki on sattuneesta syystä hieman erilaista, vaikka jotain tuttuakin päivässäsi oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minä välillä mietin, että kuinka paljon sitä oikein yhdessä päivässä voi tehdä! :) Ja ihan ymmärrettävästi on erilaiset ohjelmanumerot kun on kotona.. <3

   Poista
 2. No on se vaan sullakin kiireinen päivä :D Mä oon kade tosta duunipaikan treenimahdollisuudesta!! Ja siitä et voit nukkua aamulla paljon pidempään kuin minä :D Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireen määrä on aina vakio.. Hahaa! :) Siis tämä meidän työpaikan kuntosali ja ohjatut jumppatunnit ovat aivan mahtavia. En osaisi enää järjestää aikatauluani ilman sitä. Ihanaa viikkoa teillekin <3

   Poista
 3. Ooh, mä en koskaan selviytyisi aamulla noin nopeasti pihalle :D Mun on pakko saada syödä aamupala ja istua hetki (ja meikata ja ja ja ..). Meillä on kyllä melko erilaiset päivät, mikä nyt on itsestään selvää kun olen kotiäiti. Jaksaisikohan sitä joskus tehdä vastaavan postauksen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. Juu, meidän aamut ovat kyllä aikamoista pikakelausta! :) Tällaisia postauksia on kiva tehdä myös itselleen. Tein joskus kotiäiti-aikana myös samanlaisen ja nyt on kiva verrata miten erilaista arki oikeasti oli silloin. <3

   Poista