2016/10/18

Lasten talvivaatteet

Juuri kun kerkesin hengähtää syysvaaterumbasta ja todeta, että meillä on kaikki tarpeelliset ulkovaatteet lapsille niin näin kauhukseni facebookissa, että jossain oli jo ollut pakkasta. Ajatus siitä, että pääsemme tekemään pian lumiukkoja ja laskemaan pulkkamäkeä tuntuu ihan kivalta, mutta samalla pakkanen tarkoittaa jokaiselle vanhemmalle myös sitä, että jostain pitää kaivaa lapsille hardcore ulkovaatteet ja kunnolliset varusteet. Vaikka usein olen tyytyväinen lopputulokseen, minulta pääsee aina pieni huokaus kun projekti pitää käynnistää. Tänä vuonna ajattelin yrittää olla edes vähän säästäväinen ulkovaatteiden suhteen. Villa-asuja tai sukkia ei tänä vuonna osteta kaupasta vaan  ne valmistuu kotitekoisesti "pitkästä tavarasta" eli lankakerästä tuttavan tekemänä..

2-VUOTIAALLE

5-VUOTIAALLE


Pienemmän asusteet: Haalari: Mini Rodini, Pipo 1: Reima, Reppu: Fjällräven, Pipo 2: Polarn o. Pyret, Kauluri: Polarn o. Pyret, Kengät: Sorel.
Isomers asusteet: Ticket Outdoor, Pipo 1: Molo, Hanskat: Didriksson, Pipo 2: I dig denim, Kaulaliina: As we grow , Kengät Reima. 

Näissä kuvissa on koottu se miltä meidän poikien talvivaatteet tulee suurinpiirtein näyttämään tänä vuonna. Koska viime vuonna päädyimme "mustavalkoiseen talveen", halusin tänä vuonna tuoda hieman väriä tähän koko soppaan. Toisen haalarin ostin verkkokauppojen alennusmyynneistä jo edellisvuonna ja suurin osa pipoista ja hanskoista on jo olemassa. Hankittaviksi jäi siis tänä vuonna vain noin suurenpiirtein pienemmän miehen haalari ja isomman pienen miehen talvikengät. Ainakin vielä tänä vuonna meidän 5-vuotias saa luvan käyttää paukkupakkasilla kunnollista haalaria. Ensi vuonna eskariin taitaa jo olla sitten kaksiosaisen talviasun vuoro.

Onko teillä jo ajatukset lasten talvivaatteissa?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ihania talvivaatteita♥ Meiltä puuttuu vielä suurin osa ja nyt huimauksen kanssa en pysty asiaa edes ajattelemaan. Onneksi viime talven vaatteet mahtuvat ainakin hetken! Eskarilaiselle on valikoimissa sekä haalari että kaksiosainen sillä ellei haalari eskariin kelpaa, on se loistava kuitenkin kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se tulee aina jotenkin yllättäen tää talvi. Mutta se on juuri niin kuin sanoit, yleensä ensihätään voi mennä niillä vaatteilla mitä viime talvena oli käytössä. Ensi vuonna luulen, että tehdään juuri niin kuin teilläkin että on sekä haalari, että kaksiosainen setti käytössä meidän eskarilaisella..

   Poista
 2. Kyllähän nuo talvivaatteet on jo katsottuna meilläkin. Eipä paljoa tarvinnut ostaa nyt viime tippaan, pipot vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma olla liikkeellä ajoissa! Hienoa, että olet ennakoinut tilanteen niin hyvin että ei ole tarvinnut lähteä hätäpäissään kaupoille <3

   Poista