2016/10/02

Meidän perheen hygienia- ja hoitotuotteet

Vuosien varrella meidän perheen lempi-ihonhoitotuotteet ovat pikkuhiljaa valikoituneet. Lasten kanssa olen ollut varovaisempi testaamaan uusia tuotteita, mutta pikkuhiljaa luonnonmukaiset vaihtoehdot ovat raivanneet tiensä ja syrjäyttäneet muut tuotteet. Mitkä meidän perheen prioriteetit ovat ihonhoitotuotteita valitessa?! Minun mielestä ihonhoito- ja hygieniatuotteet tulisi ennenkaikkea olla toimivat. Tällä tarkoitan sitä, että shampoon tulisi pestä tukkaa tehokkaasti ja voiteen tulisi kosteuttaa ihoa hyvin jne. Tämän jälkeen priorisoimme meidän perheessä luonnonmukaisia tuotteita. Kolmanneksi tulee hinta ja neljänneksi saatavuus. Tilaan paljon tuotteita netistä, mutta harvoin jaksan kierrellä eri kaupoissa etsimässä tiettyä purnukkaa. Tällä priorisoinnilla olemme päätyneet käyttämään seuraavia tuotteita:


Lasten ihonhoitotuotteissa pysyttelemme apteekista saatavissa perusvoiteissa ja meille sopiva merkki on ollut Essexin erilaiset voiteet. Meidän kummallakin pojalla on talvella kuiva iho ja tämä on todettu toimivaksi. Pesulla he käyttävät Mádaran luonnonmukaisia lapsille tarkoitettuja pesuaineita. Talvisin lorautan edelleen joskus vauvaöljyä heidän kylpyveteen. (Vaikka eihän ne enää niin vauvoja ole. Hihii..)


Minä käytän tällä hetkellä Kevin Murphyn shampoita ja hoitoaineita. Vartalonpesuaineita vaihtelen vähän vuodenajasta riippuen. Tällä hetkellä hyllylläni on luonnonmukaiset Mádaran Vitalising Soap sekä Urtekräm:in Coconut shower gel. Kosteusvoiteina minä käytän Mia Höytön Silkki ja Valo-tuotteita*.Ja sitten (kröhöm) meidän isimies. Hän on perinteikäs eikä juuri vaihtele tuotteita. Hänen hyllyssä on aina ja ikuisesti sininen Nivea ja Erittäin Hieno Suomalainen-shampoot. 

Löytyykö teidän hyllystä samoja tuotteita?

-Såfin

*Tuotteet saatu blogin kautta

(Tuotteiden kuvat lainattu kunkin valmistajan omilta nettisivuilta)

2 kommenttia:

  1. Madarat ja Essexin rasvat käytössä täälläkin, joiden lisäksi löytyy myös perinteikäs mies :D Nivea ja Erittäin Hieno Suomalainen-tuotteet löytyy siis meidänkin isin hyllystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo ovatkin aivan parhaita :) Ja kyllä munkin täytyy myöntää että sorrun välillä etenkin talvella käyttämään ihan tuota sinistä niveaa.. Hihii..

      Poista