2017/01/23

Perheblogien kehittämispäivät

Minulla on ollut aivan huippukiva viikonloppu. Harvoin sitä saa tilaisuuden tavata niin samanhenkisiä ja iloisia leidejä kuin minä sain tänä viikonloppuna kun vietimme perheblogit.fi-blogiverkoston kehittämispäiviä ihanissa merellisissä maisemissa Hotel Rantapuisto:n tiloissa. Agendalla meillä oli pajon asiaa, some-kanavien strategiaa, sivujen kehittämistä, sivujen optimointia ja paljon vinkkejä bloggaajille. Kenellekään ei ehkä tule yllätyksenä, että kun tällainen poppoo kokoontuu, juteltavaa on paljon. Jos sen muotoilee toisin niin voisin ehkä sanoa, että hiljaisia hetkiä ei viikonlopun aikana ollut. Hihii.. Mukana äänessä oman blogini lisäksi oli Norudemu, Ihan vaan Tavismutsi ja By Sari Kaariste ja taustalla toimivan yrityksen Kirkkaus Analyticsin edustajia. Taustajoukoisissa meillä oli myös blogit: Kun äiti kelaa, Bubble Bath Time, Kotiäidin elämää sekä Tänään kotona.


Hotel Rantapuisto
Hotel Rantapuisto
Hotel Rantapuisto
Perhebloggaaja
Keskustelut pyörivät pitkälti bloggaamisen ympärillä, sillä harvoin saa tilaisuuden jutella pitkään aiheesta muussa yhteydessä. Illalla vaihdoimme kuitenkin vapaalle ja nautimme loistavan kolmen ruokalaijin illallisesta. Myöhemmin ennen omiin hotellihuoneisiin vetäytyimistä kääriydyimme vielä viltteihin hotellin rentoutustilaan ja juttelimme ja naureskelimme myöhään iltaan asti. Hotel Rantapuisto oli aivan mieletön paikka ja tulen kertomaan tästä paikasta vielä erikseen miljoonan kuvan kera. (Muiden bloggaajien kanssa liikkeellä ollessa kehtaakin räpsiä oikein kunnolla! Hihii..) Aikamoista luksusta saada viettää kokonainen viikonloppu mahtavien tyyppien kanssa ja vielä kaiken lisäksi nukkua yksin hotellihuoneessa katkeamatonta unta myöhään aamuun asti. 

Kiitos kaikille seurasta! Ootte <3

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Teillä oli varmasti ihanaa ja mitkä maisemat! Teidän kuvianne katsellessa tässähän tekee melkein heittäytyä lapsen tasolle ja ottaa itku-potku-raivarit kun ei ikinä pääse mihinkään :D Eli ens kerralla tungen kyllä mukaan vaikka pää kainalossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No maisemat ja hyvä seura kyllä jäi päällimmäiseksi mieleen! <3 Ehdottomasti tulet ensi kerralla mukaan. Juuri mietimme että pitää ottaa kehittämispäivä uusiksi viimeistään puolen vuoden sisään - niin paljon asioita mistä jutella ja liian vähän aikaa. Ennen sitä ehkä jotain perhe-treffejä olisi suunnitteilla! :)

   Poista
 2. Mä haluan kans teidän porukkaan mukaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. <3 Meidän porukkaan mahtuisi kyllä vielä muutama hyvä blogi mukaan! ;)

   Poista