2017/01/20

We did it!

Parisuhde. Viime vuosien aikana meidän parisuhteen suuntaan on heitetty monenlaisia haasteita. Enimmäkseen haasteet ovat olleet positiivisia esimerkiksi kun olemme päättäneet perustaa perheen ja kasvattaa lapsia yhdessä. Siinä onnistuminen on paras palkinto parisuhteelle. On sanomattakin selvää, ettei kaikki kuitenkaan ole ollut tanssia ruusuilla. Yhteistä aikaa on aina liian vähän. Kiire ja arjen pyörittäminen ei aina suju moitteettomasti ja itsekin syylistymme aivan liian usein "vaihto läpsystä" menetelmään sen kummemmin miettimättä mitä vaikutuksia tällä on meidän parisuhteeseen. Niinpä päätimme yhdessä isi-ihmisen kanssa tarttua erääseen yhteiseen haasteeseen. Meidät valittiin nimittäin osaksi uniikkia We Did It - testiryhmää jossa pääsisimme testaamaan toiminnallista parisuhde-applikaatiota yhdessä... Iiik!


Wedidit on käytännönläheinen mobiilisovellus jossa pariskunnat voivat valita toisilleen pieniä arkisia tehtäviä ja tämän kautta parantaa parisuhteen onnellisuutta ja etenkin avaamaan keskustelua sellaisiin aihealueisiin joista ei muuten ehkä keskustelisi. Me osallistumme nyt pariskuntana 3 viikon ohjelmaan ja pääset ehkä vielä kuulemaan mitä olemme oppineet toisistamme ja meidän parisuhteesta tämän kokeilun aikana. Minä olen innoissani koko haasteesta ja pienenä salaisuutena voin kertoa, että juuri tänään merkitsin applikaatioon haasteen meidän isi-ihmiselle jossa pyysin häntä antamaan minulle halauksen ja suukon joka kerta kun hän saapuu kotiin töistä kokonaisen viikon ajan. Odotan myös innolla sitä minkälaisia tehtäviä minun suuntaan heitetään. Kolmen viikon päästä voimme kenties sanoa Wedidit! Hihii..

Toteutettu yhteistyössä We Did It ja Perheblogit.fi kanssa.

-Såfin

PS. Vink vink: jos sinäkin kiinnostuit niin voit käydä lataamassa applikaation itsellesi täältä.

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa! Mä ainakin haluan kuulla niitä käyttökokemuksia sit kans <3

  VastaaPoista
 2. Upea juttu! Kiva kun myöhemmin postaat sitten käyttökokemuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :) Juu, odotan itse myös jännityksellä tuloksia.. ;)

   Poista
 3. Applikaatio ladattu. Miestä en vielä sentään herättänyt applikaatiota itselleen lataamaan. Meillä on kokemusta erilaisista parisuhdekursseista. Kerran on oltu itsekin puhumassa. Tämmöista mobiilijuttua ei olekaan vielä testattu, joten mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista