2018/02/20

Hymyillyttää juuri nyt

Viime päivinä hymy on ollut herkässä. En tiedä johtuuko hymyni eritysesti aurinkoisesta säästä vai jostain ihan muusta. Tiedän olevani kevätihminen ja saavani energiaa pitenevistä päivistä. Aurinko tekee ihmeitä. Olisin voinut vannoa, että yhtenä päivänä kuulin lintujen visertävän aivan niin kuin ne tekevät keväällä. Se oli ensimmäinen lupaus siitä, että tämä talvikausi pian on ohi. Istuessani autossa huomasin myös miten aurinko lämmitti lasin läpi. Moni tällainen pieni asia johtaa siihen, että on helppo olla iloinen. Ajattelin perinteitä kunnioittaen listata minun tämän hetkisiä iloisia asioita. Ehkä sinä löydät jonkun kohdan johon voit samaistua?

- Meidän uudessa talossa asennetaan tällä hetkellä ensimmäisiä kaappeja paikoilleen ja alamme pikkuhiljaa saamaan vihiä siitä, miten meidän tavarat tulee mahtumaan niiden sisälle. On myös jännää miten paikoillaan oleva kaappi tuo perspektiiviä siihen miten iso tai pieni tila oikeasti on.

- Onnistunut perheloma kylpylässä. Meillä oli superhauskaa yhdessä lasten kanssa Saimaan Holiday Clubin kylpylässä viime viikonloppuna. Koko meidän reissu saa minut hymyilemään ja sain taas pienen muistutuksen siitä miten ihana perhe meillä on. Meidän pikkupojatkin ovat niin mahtavaa matkaseuraa.

- Aikaisempi unirytmi. Meidän lomalla saimme kiinni aikaisemmasta unirytmistä kun me vanhemmat hakeuduimme unten maille samaan aikaan lasten kanssa. Olemme pari päivää onnistuneet menemään aiemmin nukkumaan myös kotona ja täytyy sanoa, että on ihanaa herätä rauhassa ennen herätyskelloa. Nautin tästä rytmistä juuri nyt sillä tiedän, että olemme jo pian takaisin normaalissa aikataulussamme.

- Valo. Ai että. Sanoinko jo V-A-L-O?! Meinaan oikein pakahtua onnesta kun katselen kaunista valossa kylpevää luontoa ja lumihankia. Tekisi mieli valokuvata kaikkea. Onneksi en aina kanna mukanani järkkäriäni, sillä muuten kovalevyni olisi jo täynnä. Hahaa..

- Hiihtoloma. Lapset viettävät tällä hetkellä lomaa eskarista ja päivähoidosta ja ovat isovanhempiensa kanssa. On kivaa, että lapset saavat puuhailla hieman erilaisten asioiden parissa ja aamuisin emme pakkaa niitä tavallisia tarhareppuja tai kiirehditä hoitopaikalle. Kiva rikkoa rutiineja.

- Sushibowlit. Olen aivan hurahtanut minun työpaikan vieressä sijaitsevan ravintolan Sushi-bowliin. Niin ihania makuyhdistelmiä ei ole kovin montaa: inkiväärissä marinoituja kurkkuja, edamame papuja, avocadoa ja pintaliekitettyä lohta. Namsk. (kts. kuva)

- Kivat tulevat blogi-yhteistyöt ilahduttavat minua juuri tällä hetkellä. Täällä blogin puolella on luvassa muutaman viikon sisään kivoja arvontoja, jänniä alekoodeja sekä uusia tuttavuuksia lastenvaatemerkkien muodossa.

- Retkiluistelu. Kerroin eilen omassa blogikirjoituksessa siitä miten olen hurahtanut luisteluun luonnonjäällä. Siis se jännitys, vauhti, ulkoilu ja yhdessäolo. Rakastuin.

- Ystävät. Olen viime päivinä ottanut yhteyttä ystäviimme jotka kenties ovat jääneet hieman vähemmälle huomiolle kun perheemme on raatanut  touhunnut rakennusprojektimme parissa. Se on typerää, että ystävyyssuhteet joutuu kärsimään kiireiden takia. Onneksi hyvät ystävät ymmärtävät.

- Päätös pidemmästä lomamatkasta. Juttelimme pitkään isi-ihmisen kanssa viime viikonloppuna ja löimme lukkoon matkakohteen ja ajankohdan perhelomallemme. Tulemme loppuvuodesta tekemään pidemmän lomamatkan oikein paratiisisaarelle koko perheen kanssa. Niin ihanaa.

Mikä sinua hymyillyttää juuri nyt?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne linnut jo visertää! Juuri tänään aamulla paukkupakkasessa nautin lämmittävistä auringon säteistä ja linnun laulusta. Silmät sulkiessa hetken luulin jo kevään koittaneen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis olen samaa mieltä. Kolleegat vaan pyörittelivät minulle silmiä kun kerroin linnuista heille. Hihii.. :D

      Poista