2018/02/16

Kyllä se meidän koti oikeasti valmistuu joskus

Työpäivän jälkeen kiiruhdamme kotiin. Lämmitämme eiliset ruuat mikrossa ja korjaamme nopeasti pois astiat pöydästä. Nyt alkaa meidän toinen työ nimeltään "rakennusprojekti". Meillä on nyt noin kaksi kuukautta aikaa saada taloprojekti viimeisteltyä niin, että voimme muuttaa uusien seinien sisälle. Kaksi kuukautta kuulostaa pitkältä ajalta, mutta kahdeksan viikkoa ei. Päivät ja tunnit valuvat ohi ja paljon on vielä tekemättä. Saamme onneksi tällä hetkellä iloita monesta asiasta, sillä sitä viimeistä pintaa on alkanut näkymään jo useassa paikassa meidän uudessa talossa. Kerros jossa makuuhuoneemme sijaitsevat on jo melkein valmis. Siellä on maalit seinässä, parketit lattiassa ja maalämpökin on viimein kytketty päälle. Kun lapset näkivät nämä edistysaskeleet niin he tokaisivat, että "täällähän voi jo leikkiä". Me nauroimme tilanteelle. Ihaninta tässä oli se, että he selkeästi osaavat jo kuvitella itsensä asuvan meidän uudessa talossa..

Vaikka olemme saaneet paljon aikaiseksi, nämä viimeiset metrit ovat kiireisiä ja stressitasomme perheenä on nyt korkeammalla kuin koskaan. Olemme tilanneet kaikki pintamateriaalit jo aikoja sitten, mutta ymmärrettävistä syistä kaikkien osien toimitus on tarkoituksella ajoitettu tähän hetkeen. Muuten ne olisivat vain olleet tiellä. Tyhjensimme tällä viikolla puoli rekallista erinäisiä keittiökaappeja ja kodinhoitohuoneen osia keskelle suurta olohuonettamme odottamaan asennusta. Talossamme tapahtuu  nyt niin paljon, että on vaikea pysyä kärryillä. Vähän niinkuin pyörremyrsky jonka suuntaa yritämme kevyesti ohjata oikeaan suuntaan. Pahoin pelkään, että ennen muuttopäivää me joudumme nostamaan tämän pyörremyrskyn myrskyluokitusta vielä astetta kovemmaksi. Heh. 

Talon rakentaminen on yllättävän rankkaa touhua koko perheelle ja olen super-iloinen siitä, että olemme jo näin pitkällä..

Mukavaa viikonloppua!

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Jännityksellä odotan lopputulosta!😍 Tsemppiä viimeisiin kuukausiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Sanni! Niitä tarvitaan <3

   Poista
 2. Meilläkin rakentaminen haaveissa tulevaisuudessa. Kiva kun postailet rakennusvaiheista! Tsemppiä&voimia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakentaminen on kyllä palkitsevaa, mutta samalla rankkaa! Kannattaa ehdottomasti toteuttaa jos on haaveissa.. <3

   Poista