2018/02/08

TODO tänä keväänä

Nyt on aika kääntää katseet tulevaan. Iloitsen juuri nyt lisääntyneestä energiamäärästä niin valoisempien iltojen ja hetkellisesti hieman tyhjemmän kalenterin takia. Minulla on jopa ollut niin paljon enemmän aikaa, että olen kerennyt miettiä asioita vähän pidemmälle kuin kuluvan kalenteriviikon loppuun. Siksi ajattelin, että pitkästä aikaa tekisin listan kivoista asioista joita suunnittelemme tälle keväälle. Listaan on otettu mukaan ainakin yksi toive jokaiselta perheenjäseneltä joten tämä on meidän koko porukan todo-lista keväälle.

Tänä keväänä aiomme ainakin:

- Testata Wheel-joogaa yhdessä siskoni kanssa.

- Karata mökkeilemään kaveriperheemme kanssa ja ehkä jopa sahata siellä jäähän avannon johon on kiva pulahtaa saunomisen yhteydessä. Suunnitelmissa on myös viikonlopun verran vain olla, jutella ja syödä hyvin.

- Matkustaa 11 päiväksi pohjois-Ruotsiin hiihtämään ja laskettelemaan. Tänä vuonna meillä on luultavasti jo kaksi pientä miestä rinteessä joten viihdymme varmasti pääosin lasten alueella ja rinteissä viilaamassa taitoja. Itse haaveilen myös murtomaahiihtoretkestä hiljaisessa metsässä ja mahdollisesti vastapainoksi moottorikelkkailusafarista. Jaiks.

- Viettää päivä kaupungilla perheen kesken. Käymme Disney on Ice esityksessä ja ulkona syömässä lasten kanssa.

- Pitää luennon blogi-valokuvaamisesta. Hahaa. En tiedä miten tähänkin olen nyt yhtäkkiä sotkeutunut..?

- Askarrella poikien uusiin huoneisiin puuvanerista kototekoiset isot seinäkoristeet sopimaan heidän valitsemiin teemoihin. Näistä kuulette varmasti lisää vielä myöhemmin keväällä.

- Viimeistellä taloprojektimme samalla kun yritämme ylläpitää sovun perheessä. Heh. Loppumetrit tuntuvat tällä hetkellä rakennusprojektimme kanssa yllättävän rankoilta.

- Muuttaa uuteen kotiin ja samalla karsia loputkin turhat tavarat kaapeista. Vaikka totuuden nimissä tuntuu siltä, että olen tehnyt tätä työtä jo niin pitkään, ettei meillä kohta ole enää yhtään poisheitettävää tavaraa. Hahaa.

- Tehdä ulkoiluretken pitkän kaavan mukaan Porkkalanniemen kärkeen ja ihailla sieltä käsin merta.

- Treffata ihania Perheblogit.fi-bloggaajia yhdessä superjännässä paikassa josta ihan satavarmasti tulen kertomaan teille lisää myöhemmin.

- Pitää vastasyntynyttä vauvaa sylissä kun siskoni ja hänen miehensä saavat esikoisensa myöhemmin keväällä. Joudumme myös ehkä mennä hifistelemään vauvanvaatteita ja muita ihanuuksia kauppaan ennen sitä.

- Aloittaa "maailmanympärys"-kulttuuri-ruokamatkan lasten kanssa. Tulemme valitsemaan yhden maan kerralla jonka perinteiden mukaan valmistamme kotonamme ruokaa, väritämme maan lipun, katsomme kartasta maan sijainnin ja kuuntelemme kyseisen maan musiikkia. Odotan tätä projektia todella paljon.

- Vierailla trampoliinipuistossa pomppimassa lasten kanssa. Huheijaa. Täällä on myös temppuilumahdollisuuksia meille vanhemmille.

- Avata mökkeilykausi ja ensitekona siellä täyttää palju ja istua siellä lämpimässä vedessä keskellä luontoa niin kauan, että talvi unohtuu.

- Ostaa lentoliput kahdenkeskeiselle matkalle loppukeväälle jolloin juhlimme meidän 8-vuotis hääpäivää! Apua, onko siitä jo niin kauan? Suunnitelmissa on matka Nizzaan tai Monacoon.

Huh. Meillä on siis luvassa aikamoinen kevät. Mitä sinä aiot tehdä nyt keväällä?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Huh huh mikä ohjelma! Minulle riittäisi muuttoon liittyvät asiat ja uuden kodin järjestely...Älkää menkö pelkästään Monacoon- Nizzasta pääsee hyvin käymään.
  Lapsenlapset, vähän työntekoa ja matkustelua, arjen elämää sekä elämää tässä ja nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. täytyy kyllä myöntää, että itsekin vähän hengästyin kun kirjoitin meidän kevään listaa :D Kivaa, että sinäkin pääset reissuun. Lapsenlapsetkin pitävät varmasti kiireisenä <3

   Poista
 2. Onpas siinä taas paljon hauskoja asioita! Me haaveillaan mökille pääsystä ja pojat tahtoisivat jo pilkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily ja siellä pilkillä käyminen kuulostaa todella jännältä! :D

   Poista