2018/02/07

4-vuotiaan synttärijuhlat

Me olemme juhlineet meidän 4-vuotiasta pikkusankaria nyt kahteen otteeseen. Toisella kerralla isovanhempien ja sukulaisten voimin ja toisella keralla lastenkekkereiden muodossa. Proggista on siis riittänyt. Tällä kertaa päätimme järjestää juhlat eri viikonloppuina ja minun stressitaso oli paljon matalampi kun teimme näin. Kahtena peräkkäisenä päivänä olevissa juhlissa on omat hyvät puolensa mutta jaksamisen kannalta luulen, että jatkossa tulemme tekemään näin, että juhlien välissä on muutamia päiviä jotta ehdimme palautua. Meidän pikkusankari halusi juhlia autoteemalla. Lastenjuhlissa meillä oli ralli-teema joka sinänsä sopi hyvin meidän 4-vuotiaalle sillä hän pukeutuu nykyään kotona aina ralliasuun. Hahaa.. Kun isovanhemmat olivat kylässä teimme työmaa-aiheisen Daim-Nutella suklaakakun ja kun kaverit olivat kylässä leivoimme saman kakun mutta koristelimme hieman sen eri tavalla. Tässä muutama fiiliskuva meidän pienen miehen juhlista..

Meillä on ollut tapana tarjoilla myös kunnollista ruokaa meidän synttärijuhlissa ihan vain siksi, ettei lapset vetäisi aivan övereitä pelkällä makealla syötävällä. Ruuan tarjoaminen ei tosin estä vauhdin kiihtymistä ja melutaso on silti aika lailla huipussaan. Tänä vuonna testasimme ensimmäistä kertaa intilaisen ruuan tekemistä ja sitä valmistaessa koko koti täyttyi ihanalla mausteisella tuoksulla. Valitsimme turvallisesti lasten makuun olevan Butter Chicken-kastikkeen ja se onnistui ainakin minun mielestä todella hyvin. Olin myös vähän ylpeä siitä, että astuin ruuan kanssa hieman oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. (Ihan pieni taputus omalle olkapäälle. Heh.)

Emme olleet valmistaneet kovin paljon ohjelmaa juhliin, mutta jotain pientä täytyy silti aina olla. Illan aikana lapset saivat mm. koristella isolle pahville tulostetun ralliradan kaikenlaisilla tilpehööreillä. He kiinnittivät yhdessä palkintopallin, ralliautoja, pokaaleja, puita, irronneita renkaita ja yleisön sinitarralla ralliradan ympärille. Palkinnoksi koristelutyöstä he saivat yllätyspussit. Suuri hitti oli myös keppien päähän kiinnitettävät ilmapallot jotka olivat mukana leikeissä loppuun asti. Vauhtia tällaisilla 3-6 vuotiailla oli ja he viihdyttivät itseään mm. juoksemalla portaissa, leikkimällä vauvoja ja pomppimalla sängyissä. Kyllä te tiedätte. Hahaa..

Meidän 4-vuotias oli todella tyytyväinen juhliinsa ja nyt hän on viettänyt monta päivää leikkien uusilla leluillaan jotka hän sai lahjaksi! Suuri kiitos kaikille juhlijoille! 

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset juhlat.♥ Onnea sankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Lapset ovat kyllä aina niin innoissaan tällaisista hetkistä <3

   Poista
 2. Ihanan oloiset juhlat! Myöhästyneet onnittelut päivänsankarille♥

  VastaaPoista