2015/09/09

Sisustusta ja haaveilua

Se on takuuvarmasti sykyn merkki kun alan haaveilemaan melkein kaiken sisustuksen muuttamisesta. Pastellivärit olivat meidän kevään ja kesän juttu, mutta syksy muuttaa tunnelmaa. On pimeää, kylmää ja kaipaan ainakin itse piristystä tähän aikakauteen. Koska meillä on juuri käynnistymässä rakennusprojekti ja tiedämme jossain vaiheessa muuttavamme pois nykyisestä kodistamme, ymmärrän kyllä ettemme aloita mitään sen suurempia kylpyhuoneremontteja tai keittiötason vaihtamisprojektia. Mutta, mutta, mutta.. kun jotain pitäisi päästä tekemään! Hillitsin itseni ja yritän siis haaveilla mahdollisimman paljon huonekaluista ja muista siirrettävistä jutuista. Näitä himoitsen tällä hetkellä:1. The Dots koukuista (kuva: finnishdesignshop.fi)
2. Lattiatyynystä (kuva: piipadoo.fi)
3. Artekin jakkaroista (kuva: finnishdesignshop.fi)
4. Hayn ruudullinen tapetti (kuva: styleroom.fi)
5. 60-luvun ruokailutuoleista (kuva: shop.lundgard.fi)
6. Pellavaisista lakanoista (kuva: anttila.fi)
7. Untuvapeitoista (kuva: ikea.fi) 
8. Marimekon Siirtolapuutarha-astioista (kuva: marimekko.fi)

Tiedän, että minulla on hieman vaativat toiveet sillä esimerkiksi tuo ihana lattiatyyny on yhden suomalaisen bloggaajan käsityötä, eikä sitä siis tuosta noin vain osteta. Nuo 50/60-luvun tuolit ovat myös kiven alla tällä hetkellä. Håhåå.. Miten tämä sisustaminen onkaan näin hankalaa..? 

Onko teilläkin mielessä jotain sisustukseen liittyviä haaveita syksyä varten?

-Såfin

1 kommentti:

  1. Mulle kelpaa nuo kaikki samat haaveet :) Tosi ihania tuotteita kaikki! Toi Marimekon kuosi astioissa uppoaa erityisen hyvin.

    VastaaPoista