2015/09/02

Viidakossa

Kävimme eilen viidakossa. Joo-o, ihan sellaisessa oikeassa viidakossa täällä meidän lähistöllä. Helsingin Tuomarinkylän kartanon läheisyydessä on nimittäin iso pelto, jossa kasvaa hurjan paljon kahden metrin korkuisia auringonkukkia. Ja tämäpä vasta on jännittävä kukkaviidakko-seikkailu lapsille. Eikä siinä vielä kaikki - niitä saa jopa poima ihan ilmaiseksi. Noh, laitoimme kumpparit jalkaan ja sukelsimme rohkeina kukkamereen..

Ymmärsimme hyvin nopeasti, että tähän melkoiseen tiheään viidakkoon voi myös eksyä. Nuorin hulivilimme sai kulkea mukana sylissä ja siinä hän hoki yhtä soittoa "kukka, kukka, kukka". Jos hän itse olisi saanut juosta kukkien seassa, olisimme vieläkin siellä etsimässä häntä. Hahaa.. Sillä aikaa kun otin yhdestä nupusta kuvan, meidän perheen isi ja kuopus oli jo kävellyt niin syvälle kukkaviidakkoon, ettei heitä enää näkynyt. Kamppailin olemattoman suuntavaistoni kanssa ja onnistuin onneksi pitämään huolta siitä, että meidän miekkaileva esikoinen, minä ja auringonkukkakimppu löysimme takaisin pellon laidalle.. 

"Viidakossa, näin viidakossa, nukkuu leijona.."

Tykkääkö joku muu myös auringonkukista?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Oih, auringonkukat on kyllä ihania! Pitäisi joskus itsekin mennä poimimaan, mutta enpä taida uskaltaa lähteä sinne yksin lasten kanssa :D Mä niin näkisin nuo meidän vesselit eksyneenä "metsään" alta aikayksikön ;) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu, kannattaa kyllä ottaa joku aikuinen seuralainen mukaan, jotta toinen voi katsoa lasten perään ja toinen voi huolehtia kukista! Lapset kyllä todella tykkäsi tästä, joten suosittelen! :)

   Poista
 2. Oi kuinka kiva paikka, auringonkukat on kyllä tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melkein maaginen paikka! Miltäköhän lapsista mahtaa tuntua kun kukat ovat 2 kertaa oman pituuden? Hihii.. :)

   Poista