2017/01/05

Sisustusfiilistelyä

Siitä on tosi pitkä aika kun viimeksi olen löytänyt inspiraatiota sisustaa meidän kotia. Ainakin kolme kuukautta. Se on minulle tosi pitkä aika, sillä normaalisti ostan harva se viikko jotain kivaa uutta sisustushärpäkettä kaupasta. En tiedä onko tämä vähäisen luonnonvalon syytä tai ehkä muutenkin hieman turtunut olotilani tehnyt sen, etten ole innostunut mistään uudesta. Mutta, nyt... NYT se into heräsi uudestaan. Löysin itseni eilen surffailemasta erilaisissa sisustusverkkokaupoissa ja lopulta havahduin siihen, että olin täydentänyt ostoskorin aivan liian täyteen kaikkea uutta. Päätin hyvin aikuismaisesti vielä vähän perääntyä ja suunnitella hankintoja kokonaisuutena. Tiedän sen olevan järkevää ainakin silloin kun minulla on tällainen olotila kuin nyt kun "tekee mieli laittaa kaikki uusiksi".Ylhäältä: Riipus, By Wirth / Kaktusjuliste, Etsy / Tyyny, Chhatwal & Johnsson / Kirjalaatikko, Bruno Mattson / Matto, Rug Solid / Kello, Couture / Viltti, Klippan / Vaasi, Bloomingville / Kaiutin Bang & Olofssen / Tyyny, Ferm Living/

Koska muutamme jossain vaiheessa (toivottavasti tänä vuonna!) isompaan kotiin haluan säästää jotain suurempia hankintoja myöhemmäksi, mutta se ei tarkoita ettei voisi uusia yksityiskohtia. Säästän siis sohvien ja nojatuolien hankintoja hieman myöhempään ja yritän tuoda uutta fiilistä meidän kotiin pienillä yksityiskohdilla. Yllä olevissa kuvissa näkyy sitä tunnetta jota haluaisin tuoda meidän kotiin nyt kevääksi. Etenkin ihastunut olen tuohon kirjalaatikkoon jota en vain millään saa mielestäni..

Aiotko sinä sisustaa kotia lähiaikoina? 

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Ihania juttuja♥ Me juuri kannettiin uusia huonekaluja niin olohuoneeseen kuin keittiöönkin, vaikka mm. katotkin on vasta menossa vaihtoon. Sisustaminen on siis tällä hetkellä kovasti mielessä :D Olohuone ainakin kaipaa kevääksi hieman jotain raikkautta ja väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Oih, olisi niin kivaa nähdä minkänäköisiä huonekaluja olette hankkineet. Teillä on tulossa siis ihan isoja muutoksia kotiinne jos katotkin menee vaihtoon. Siinä onkin kivasti projektia tulevalle vuodelle :)

   Poista
  2. Voin mä ne joskus esitellä, kunhan saadaan ensin kaaos selätettyä :D Meillä piti jo viime vuonna vaihtaa tumma sinällään kyllä ihan kaunis puukatto vaaleaan, sillä huonekorkeus on kuitenkin normaalitaloja matalampi.

   Poista