2017/05/19

7 asiaa joita et tiennyt minusta

On kummallista, että voi tuntea ihmisen todella hyvin ja silti voi vuosien jälkeen törmätä asioihin joita ei tiennyt hänestä. Ajattelin, että olisi hauska jakaa teidän kanssa muutamia sellaisia asioita joita ei ehkä tule kerrottua ensimmäisessä kättelyssä. Asioita jotka ovat osa minua, mutta sellaisia joista ei päivittäin tai edes vuosittain puhu. Tässä ne siis tulee. 7 asiaa joita et tiennyt minusta..

1. Kun minä olin 5-vuotias olin ulkoilemassa päivähoitoryhmän kanssa. Puistossa olleet vanhemmat pojat yllyttivät minua kiipeämään puolikaari-kiipeilytelineen alapuolelta päästä päähän. En onnistunut siinä. Tipuin naamalleni ja kivi lävisti alahuuleni. Sain neljä tikkiä ja muistan kun haavaa ommeltiin sinisellä langalla terveyskeskuksessa. Siitä asti minulla on ollut arpi alahuulessa. 

2. Syön harvoin aamupalaa. Tiedän, että se olisi terveellistä mutta en kykene siihen ainakaan arkiaamuisin kun ruokaa pitäisi saada syötyä kotona heti herättyäni. Kerran yritin syödä väkipakolla banaanin ja meinasin oksentaa. Siihen kertaan päätin, etten voi pakottaa itseäni sellaiseen mikä ei tunnu hyvältä. Nyt syön aamiaista vain viikonloppuisin.

3. Olen aina tykännyt fysiikasta ja koulussa sain aina täydet pisteet fysiikan kokeista. Halusin oppia ja ymmärtää kaiken. Fysiikka on minusta selkää ja loogista ja jokaiselle asialle on selitys. Myöhemmin pääsin myös opiskelemaan fysiikkaa yliopistolle mutta koska kummatkin vanhempani ovat lukeneet samaa ainetta halusin olla erilainen. Halusin olla oman tien kulkija ja siksi valitsin sen sijaan kauppatieteen. Joskus valinta on kaduttanut mutta onhan tässä vielä aikaa. Ehkä vielä jonain päivänä lähden opiskelemaan..?!

4. Olen hyvin tarkka siitä minkälaisia tyynyjä pidän ympärilläni kun nukun. (Siis naurettavan tarkka. Hahaa..) Huomaan heti jos joku on vaihtanut yhden minun neljästä tyynystä. Tyynyjen pitää olla tietyssä järjestyksessä. Miten niin pakkomielteinen?!

5. Olen soittanut saksofonia nuorena. Sain idean ryhtyä tällaiseen touhuun Pink Panther-tunnusmusiikista. Halusin oppia soittamaan kyseisen biisin saksofonilla. Jaksoin harjoitella kaksi vuotta jonka jälkeen luovutin. Saksofonin soittaminen ei ollut niin helppoa kuin luulin. Nyt en usko, että enää osaisin soittaa sitä edes sen verran, että saisin nuotin puhallettua. Heh.

6. Vihaan (isolla V:llä) liian lämmintä säätä. Jos minulla on liian kuuma, minä en pysty keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen miten pääsisin viilentymään. Luulen, että oma rajani kulkee n. +28 asteessa. En siis todellakaan nauti trooppisesta säästä vaan pakoilen sitä.

7. Olen superhuono hävijäjä. Niin huono, että jopa välttelen kilpailutilanteita. En esimerkiksi voi pelata Aliasta, sillä hermostun muutamassa minuutissa niin paljon, että joudun poistumaan paikalta. Kerran joukkueeni koulussa hävisi pesäpallomatsin. Suutuin niin paljon, että potkaisin pesismailaani ja mursin varpaani. Eli olen siis oikeasti tooosi huono hävijäjä. Hahaa..

Nappaa myös itsellesi haasteen. Uskallatko sinä kertoa seitsemän asiaa itsestäsi joita ihmiset ei tiennyt sinusta? 

-Såfin

18 kommenttia:

 1. Eikä, miten kivoja faktoja! 😃 Hauskasti täydensivät kuvaa, jonka susta on blogin kautta saanut.

  Jaa-ah, keksisinköhän itsekin jotain? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Juu, nämä on tällaisia mitä ei ehkä muuten tule mainittua :D

   Poista
 2. Hauska! Pakko ottaa koppi haasteesta.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja! :D Mutta voi fysiikka. Itselleni ihan hepreaa ja ihailen niitä, jorka ymmärtävät sitä :)

  Mulla onkin luonnoksissa jo jotain faktoja, täytyypä keksiä loput ja napata haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. olen sillä tavalla ehkä vähän kummajainen että olen aina rakastanut kaikkea mitä voi selittää numeroiden avulla! :D Jään odottamaan kirjoitustasi!

   Poista
 4. Näitähän oli kiva lukea! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Nää on hauskoja :D Mäkään en ole hyvä syömään aamupalaa ja ellen olisi kotona, se jäisikin syömättä :)

  Mä voin tarttua haasteeseen ja miettiä jotain kunhan saan miehen taas kotiin ja arjen edes hieman normaalimmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamiainen on kyllä hankala juttu, etenkin kiireessä. Sitä ei ole hyvä pakottaa, mutta auttaisi ehkä myöhempään jättinälkään lounaan tienoilla! <3

   Poista
 6. Kohta 3!! <3 Siis mä rakastin lukiossa fysiikkaa ja kirjoitin reaalinkin silleen, että yks kemia ja kaikki muut fysiikkaa. Ja luin jotain yliopistokurssejakin, kun niitä oli tarjolla. Ja kuinkas sitten täälläkin - kauppatieteitä päädyin opiskelemaan. Ehkä tehdään yhdessä joskus alan vaihto ja mennään istumaan fyssan kursseille :) :)

  ps. taidan kopioida haasteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! aika harvoin löytää tällaisen "samis-sielun joka myös oikeasti fiilistellee fysiikkaa! <3 Juu, ehkä me vielä joskus pakataan koulureput yhdessä :D :D

   Jään innolla odottamaan sinun faktoja <3

   Poista
 7. Täällä kans yks joka ei pysty syömään aamupalaa :) Fysiikka kiinnosti myös yläasteella, vaikkei opettaja sitä meinannut uskoakaan :P
  Haaste vastaanotettu! :) Näitä on kyllä kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tartut haasteeseen :) Näiden avulla saa aina hieman erilaisen kuvan henkilöstä <3

   Poista
 8. Haasteeseen tartuttu myös. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi

  VastaaPoista