2017/05/17

Meidän makuuhuone

Siitä on jo tovi kun viimeksi olemme kurkanneet makuuhuoneeseemme täällä blogin puolella. On olemassa monta syytä miksi en ota kovin paljon valokuvia tästä tilasta. Suurin syy on se, ettei makuuhuoneeseemme koskaan pääse luonnonvaloa. Huone sijaitsee kellarissa ja siellä on mielyttävä nukkua, mutta kuvattavaksi huone on valon puutteesta johtuen aika hankala. Silti rakastan meidän makkaria. Se on ainut huone meidän kodissa joka on selkeästi erilainen. Siinä on enemmän lämpöä ja tunnelmaa. Valkoista on huomattavasti vähemmän tässä huoneessa kuin muualla kodissamme. Minulla oli joskus visio siitä, että haluaisin meidän makuuhuoneesta sellaisen "beach bungalow"-tyylisen paikan. Sellaisen tilan josta heti löytää rauhan, vähän niin kuin olisi lomalla jossain toisessa maassa. Siltä se oikeastaan tuntuukin juuri siksi, että tämä huone on tunnelmaltaan niin erilainen kuin muu koti..

Meidän makuuhuone on myös melkoisen iso ja tykkään siitä, että siellä on tilaa liikkua. Erityisen kivaa on myöskin se, että tilassa on vesipiste. Se on todella kätevää etenkin meikinpoistoa ajatellen. Viimeisin muutos tässä huoneessa oli se kun vihdoin melkein vuosi sitten luovuimme hoitopöydästä ja sain sen tilalle esille minun koruja ja muita pynttäytymistykötarpeita pitkälle tasolle. Meidän makuuhuoneessa on myös telkkari yhdellä seinällä, mutta se on erittäin harvoin päällä. Oikeastaan siinä pyörii joskus harvoin lastenohjelmia silloin kun jompikumpi lapsista on herännyt aivan liian aikaisin. Kuten muutkin sisustusprojektit niin myöskään tämä tila ei ole valmis. Etsinnässä on ainakin vielä matto ja ehkä uusi päiväpeitto..

Minkälaisessa makuuhuoneessa sinä nukut?

-Såfin

PS. Kurkkaa myös viimeisimmät kuvat meidän olohuoneesta, keittiöstä ja lastenhuoneesta..

5 kommenttia:

 1. Oon kyllä kade teidän makkarista! Ihanan iso! Ja tuo vesipiste on loistava! Tykkään kyllä meidänkin makuuhuoneesta, mutta se on niin kamalan pieni! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tila ei kyllä makkarissa ole ollenkaan välttämätön - siitä voi saada oikein mukavan "pienen pesän" myös ilman valtavaa neliömäärää..

   Poista
 2. Huikeen iso makuuhuone teillä ja niin kaunis sisustukseltaan.♥

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän ihana, osuu kyllä täysin myös tänne "makuun"! Ja kuinka tilava!

  VastaaPoista