2017/05/02

Picnic ja murtunut luu!

Kun kirjoitan tätä minun posket punoittaa auringon jäljiltä. Olemme tuhansien muiden tapaan saaneet nauttia aivan ihanasta mutta myös surkeasta säästä nyt vappuna. Vappuaattona vietimme pitkään kaipaamaamme iltaa aikuisten kesken kaupungilla. Me olemme joka vuosi käyneet katsomassa Havis Amandan lakitusta ja tälläkin kertaa taistelimme itsemme perille kauppatorin laidalle rakeiden piiskatessa sateenvarjoomme. Sillä hetkellä ajattelin, että joku jossain varmasti nauraa vappujuhlijoille ivallisesti. Kymmenen minuuttia ennen lakitusta räntäsade kuitenkin loppui ja hymy levisi juhlijoiden naamoille. Me tapasimme ystäviä ja sukulaisia ja nostimme vapulle maljat niin kuin meillä on ollut tapana jo monena vuonna. Illalla meidän 10 hengen porukka kokoontui rennosti syömään Trattoria Sogno:on Töölöntorin läheisyydessä.

Seuraavana aamuna haimme lapset kotiin minun vanhemmilta jossa he edellisenä iltana olivat puhaltaneet ilmapalloja, istuttaneet kukkia ja muutenkin juhlineet vappua. Samana aamuna oli käynyt pieni tapaturma. Meidän 5-vuotias oli riehuessa juostessa potkaissut varpaansa täysiä keittiönpöydän jalkaan. AUTS! Lähdimme arkailevasta jalasta huolimatta kohti kaupunkia, sillä olimme jo lähtiessämme kotoa isi-ihmisen kanssa pakanneet automme täyteen picnic-tarvikkeita: vilttejä, lihapullia, vihanneksia, mansikoita, juomia ja vappukrääsää. 

Kun pääsimme kaupungille aurinko paistoi ja olimme koko perhe oikein hyvällä tuulella. Treffasimme kahden ystäväperheen kanssa Ullanlinnanmäellä ja levitimme eteemme oikein mahtipontisen picnicin. Löysimme loistavan paikan tasaiselta maalta kallion suojassa. Meillä oli niin lämmin, että riisuimme takit ja lakit aika nopeasti saapumisemme jälkeen. Siellä naureskelimme ja puhalsimme vappupilleihin minkä kerkesimme. Ihana tunnelma. 

Kotiin tullessamme riisuin sitten pikkuisen tyypin sukat ja näin, että oikean jalan keskimmäinen varvas oli sininen. Murtunuthan se on!  Saldo oli tältä vapulta oli siis ihana fiilis, paljon ihania kohtaamisia, hyvää ruokaa ja yksi murtunut varvas!

Miten sinun vappu meni?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Siis onpa ihanat vappukuvat ❤️ Meillä oltiin vähän samoilla meiningeillä - se murtuminen vaan kävi ennen vappua niin raikkaat vappukuvat ulkona jäi ottamatta. Ensi vuonna sit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Onneksi tulee aina uusia vappuja! Vaikka vappukuvia on kyllä kiva ottaa kun joka puolella on niin paljon värejä :)

   Poista
 2. Hauskoja vappukuvia♥ Me nautimme myös vapun päivänä auringosta ulkosalla ja unohdimme aikaisemmat lumi- ja räntäsateet :)

  VastaaPoista