2017/05/04

Väriräjähdys olohuoneessa

Minulla on ollut jo vuosia kestävä hempeä kausi menossa sisustuksessa. Valkoiselle pohjalle on ollut helppo tuoda erilaisia sointuvia pastellisävyjä. Jokin minussa on kuitenkin muuttunut kevään tullen. Ehkä minusta vihdoin tuli rohkea?! Heh. Nykyään kaipaan taas elämääni väripilkkuja. Sellaisia väriyhdistelmiä joita itse hämmästelen. Haluan, että sisustus saa minut hymyilemään. Tuntemaan oloni hassuksi. Niinpä meidän olohuoneeseen on pikkuhiljaa valunut värejä joita siellä ei pitkään aikaan olla nähty. Keltaista, sinistä, punaista. Mielellään kaikkia sekaisin. Muutama tyyny on jopa siirtynyt lastenhuoneesta ilahduttamaan koko perhettä meidän yhteiseen oleskelutilaan..

Lastenhuoneessa meillä on tietenkin aina ollut värejä. Välillä enemmän välilla vähemmän. Suuri muutos värimaailmaan on tämän myötä levinnyt ainoastaan olohuoneeseen. En ole varma leviääkö tämä villitys vielä meidän kodin muihin huonesiin. Luulen kuitenkin, että makuuhuoneen haluan pitää jatkossakin sisustettuna hempeisiin väreihin, muutenhan unet olisivat aivan liian värikkäät. Lisää muutoksia on kuitenkin tiedossa meidän kodin värimaailmaan. Tunnen sen.

Tykkäätkö sinä väreistä vai hillitystä sisustuksesta? Onko sinulla tällaisia vaihtelevia kausia sisustuksessa?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Teidän olkkari on niin upea! 😍 Mulla kans aina vaihtelee tuo maku, meillä on paljon valkoista ja mustaa, fiiliksen mukaan ripottelen värejä, viimeksi oli keltainen ja nyt on tulossa mun entinen iki-inhokki vaaleanpunainen! O-ou....😂 Mut ehdottomasti pidän kyllä siitä, että on värejä myös, pelkkä valkoinen ei ole mun juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D Minustakin tää on nyt yllättävän kiva "väriräjähdyksestä" huolimatta. Tuo on jännää miten inhokkiväristä voi tulla yhtäkkiä suosikki. Sininen on kyllä itseasiassa minun inhokki, yhtälailla kun sinulla on ollut tuo vaaleanpunainen.. ja katso miten kävi.. Hahaa.. :D

   Poista
 2. Onpa piristävän värikästä! Mä kaipaan toisinaan väriä, mutta sitten on taas niitä hempeilykausiakin. Meillä siis vain makuuhuone onkin pysynyt suht samana jo yli 10 vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Sopuisastihan siellä kaikki värit on, kaunista! Mulle tulee tietyin väliajoin halu lisätä kaikkia värejä rohkeesti, mut jotenkin se jää aina puolitiehen tai näyttää omaan silmään huonolta, vaikka jonkun muun tekemänä kodissaan samatkin yhdistelmät vois näyttää mielestäni hyvältä. Hankalaa, aina palaan kuitenkin suht simppeliin. Ois ihana saada joku huvikumpu, pieni huvimaja, jossa vois oikeesti päästää värit räiskymään. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista