2017/05/23

Kahdestaan Pietariin

Meillä on lähestymässä aivan huippukiva viikonloppu. Me matkustamme kahdestaan isi-ihmisen kanssa Pietariin ja lapset jäävät kotiimme Mummon ja Vaarin turvalliseen hoivaan. Olemme ottaneet tavaksi karata kahdestaan reissuun kerran vuodessa juuri näin kesän kynnyksellä. "Tekosyynä" reissuille on, että juhlimme samalla meidän hääpäivää. Viime vuosina olemme käyneet muutaman yön pituisilla reissuilla Venetsiassa ja Prahassa. Tällä kertaa matkan kohteenamme on Pietari. Jännää! Minä en koskaan aiemmin ole käynyt Venäjällä, joten siksi on erityisen kivaa päästä reissuun. Meidän isi-ihminen taas on käynyt itänaapurissa työasioissa, muttei hänkään Pietarissa..


(Kuva 1 & 2: rantapallo.com, Kuva 3: vr.fi)

Me olemme reissussa tällä kertaa kaksi yötä. Matkustamme Allegro-junalla Helsingistä suoraan Pietariin ja matka kestää noin kolme tuntia. Junamatkat käytämme luultavasti rakennusprojektimme suunnitteluun.. kunnollista laatuaikaa siis. Heh. Kun pääsemme perille aiomme kuitenkin yrittää kiertää mahdollisimman monessa paikassa ja syödä aivan liian paljon herkullisia ruokia hienoissa paikoissa. Kuten meillä on tapana olemme tälläkin kertaa panostaneet hotellimme sijaintiin, joka on aivan keskustassa kävelyetäisyydellä kaupungin kiinnostavista kohteista. 

Olemme tosi innoissamme tästä reissusta. Reissaaminen on vähän niin kuin meidän kahden juttu ja on aivan mahtavaa, että meillä on mahdollisuus tänäkin vuonna lähteä reissuun!

Oletko sinä käynyt Pietarissa? Onko sinulla vinkkejä meille? Missä kannattaa käydä?

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mä olen kanssa haaveillut Pietarista ja nimenomaan junalla! Jään odottelemaan matkapostausta ja sun ihania kuvia! Kivaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi jännää lähteä reissuun! Pieniä paineita ottaa onnistuneita kuvia. Hihii.. Kiitos <3

   Poista
 2. Oi, ihan kahdestaan..! Varmasti tulee ihana matka, kun kohdekin on noin jännä. Mielenkiinnolla sitten luen kokemuksistasi :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä luksusta! Kokemuksista tulen ehdottomasti kirjoittamaan täällä blogissa heti meidän kotiutumisen jälkeen! :D

   Poista
 3. Ihan mahtavaa! Nauttikaa! Ja hyvää matkaa! -E-

  VastaaPoista
 4. Ihanaa matkaa teille! Pietari on hieno kaupunki. Ja siellä on paljon näkemistä. Me vierailimme siellä ennen useinkin, kun äitini oli siellä töissä ja asui siellä useiden vuosien ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Sinulla onkin sitten jo kokemusta tästä kaupungista! Jännää nähdä minkä näköistä siellä on :D

   Poista