2017/11/09

Hauskat TODO:t loppuvuodelle

Vuosi lähenee loppuaan ja huipennus on meidän perheen osalta tietenkin joulukaudessa ja kaikessa siihen liittyvässä touhussa. Me kirjoitimme aiemmin koko perheen voimin syksyisen todo-listan ja siihen liittyen olemme melkein jo tehneet kaikki asiat joista haaveilimme. Huippu-juttuja tänä syksynä oli ehdottomasti järjestämämme Oktoberfest-juhlat sekä lasten kanssa askarreltu varjoteatteri. Koska itse rakastan listojen kirjoittamista sain perheen koolle ja päätimme ryhtyä kirjoittamaan vielä pientä ylimääräistä listaa loppuvuodelle. Mitä hauskaa me siis vielä toivomme vuodelta 2017? 

(Kuvat ovat viime talvelta)

Meidän perheen TODO:t loppuvuodelle:
- Käydä syömässä vanhassa vankilassa sijaitsevassa Hotel Katajanokan ravintolassa ja samalla näyttää pikkupojille entisajan vankilahuoneet
- Juhlia siskoni ja hänen miehensä häitä. Ihan parasta. Tästä tulen varmasti vielä kirjoittamaan lisää erillisessä postauksessa. Ei ole joka päivä kun oma sisko menee naimisiin.
- Askarrella pikkupoikien kanssa paperilumihiutaleita ikkunoihin. Itse haluaisin tehdä sellaisen tooosi suuren tähden ohuesta silkkipaperista, mutta en tiedä kestääkö minulla hermot siihen. 
- Keittää aivan överi-makeat kaakaopommit jossa on vaahtokarkkeja, kermaa, strösseliä ja suklaakastiketta.
- Käydä katsomassa jääkiekkopeliä ja kannustaa kotijoukkuetta voittoon.
- Pyydystää lumihuitaleita kielellä. Ei siis niitä paperisia. Heh.
- Keittää itsemaustettua glögiä. Siitä tulee nimittäin ihana tuoksu koko kotiin. 
- Sytyttää ensimmäiset tulet meidän uuden talon takassa joka (toivottavasti!) toimitetaan vielä tänä vuonna.
- Nähdä Lucia-neito kulkueineen.
- Tehdä jäälyhty pakastamalla jääpalikoita maitotölkkien avulla.
- Lentää pienelle get-away matkalle Müncheniin. Iiik.
- Askarrella lapsille pakettijoulukalenteri. Kävin jo aiemmin hankkimassa sisällön paketteihin ja nyt pitää vielä suunnitella sen ulkomuoto. Hihii..
- Juhlia pikkujouluja yksi, kaksi, kolme, neljä.. kertaa!
- Viettää yö patjoilla olohuoneessa katsellen leffoja. Tämä on jotain mitä toivoisin meidän tekevän joulun välipäivinä. Ihanan rentoa.
- Kaivaa kaikkien luistimet esille ja käydä ulkojäällä tekemässä piruetteja. Vaikka esikoisemme jo sanoi minulle, etten kuulemma osaa luistella. Hahaa..
- Käydä joulumarkkinoilla ostamassa uudet villasukat lapsille.
- Järjestää perhe lautapeli-ilta yhdessä kavereiden kanssa.
- Lähettää kasapäin hyvänmielen joulukortteja tutuille ja ystäville.

Mitä sinä vielä haluaisit tehdä tänä vuonna?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa ajatella, että itselläkin vielä joskus riittää energia tällaisiin haavelistoihin :D Nyt meidän listalla on vaan jaksaa puskea läpi nämä vuoden viimeiset viikot ainakin tonne joulukuun puoleen väliin, kun isimiehen työputki helpottaa. Siihen asti haaveilen aina jokalauantaisesta ostosreissusta yksin Prismaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeeii! Tiedän tuon tunteen ja elin vielä viime syksynä hieman samantyyppistä vaihetta. <3 Tsemppiä sinne ja toivottavasti pääsisit joskus vielä YKSIN Prismaan :D

   Poista
  2. Näinhän se on, ja näin toisen lapsen kohdalla ihanasti itsekin ymmärtää tämän olevan vain vaihe, ja voi jopa nauttia osasta asioita - ja suhtautua huumorilla siihen loppuun osaan. Ja siis mä PÄÄSEN joka lauantai Prismaan yksin! Imagine that! :)

   Poista