2017/11/30

Vuoden kauneimmat joulukortit (sis. alennuskoodi)

Pian on aika lähettää joulukortit. Meidän olohuoneen lipastolla nököttää punainen joulupostikuori muistuttamassa minua asiasta joka kerta kun kävelen siitä ohi. Joulukorttien lähettämisessä on jotain todella kivaa ja aitoa. Kortissa on enemmän ajatusta ja tunnetta kuin esimerkiksi sähköisessä viestissä. Siksi lähetämme joka vuosi yli 30 korttia ympäri Suomea meidän sukulaisille ja ystäville joita meillä ei ole mahdollista nähdä joulun alla etäisyyden takia. Lisäksi jaamme myös tietenkin joulukortteja lahjojen yhteydessä. Sehän vasta parasta onkin kun kortin voi antaa vastaanottajalle itse. Korteissa pitää minusta olla henkilökohtainen tervehdys ja kortti on aina ajatuksella valittu. Askartelemme lasten kanssa usein osan joulukorteista yhdessä ja siksi meillä on juuri joulukuun alussa yleensä tapana viettää yhteinen ilta korttien parissa. Tänä jouluna meidän askartelu-ilta sai uudenlaisen inspiraatio lähteen..

Kauneimmat joulukortit
kauneimmat joulukortit
Kauneimmat joulukortit
kauneimmat joulukortit
kauneimmat joulukortit
kauneimmat joulukortit
Ihana Crocus Paperi - niminen pieni yritys oli minuun yhteydessä ja yrityksen perustaja Irina suunnitteli meille ja lapsille hauskat väritettävät printattavat pakettikortit ja lahjapaperit jouluisella teemalla. Väritimme niitä yhdessä lasten kanssa ja meillä oli tosi hauskaa. Taustalla soi tietenkin joulumusiikki ja lämmitimme liedellä glögiä. Tällaisia tuokioita viettäisi mielellään joka ilta aina sinne jouluun asti. Hihii.. Väritettävien lisäksi ainakin itse ihastuin yllä olevissa kuvissa esiintyvään Crocus Paperi:n joulukorttimalliin joka taitaa sujahtaa meidän joulupostikuoreen tänä vuonna.

Alennuskoodi: Jos sinulla vielä on joulukorttiasiat kesken suosittelen piipahtamaan Crocus Paperi:n verkkokaupassa. Käyttämällä koodia MALIN saat ostoksistasi -20% alennusta aina 8.12.2017 asti. Sieltä löytyy mm. kuvissa näkyvä aivan ihastuttava kortti ja paljon paljon lisää. Crocus Paperi suunnittelee myös yksilöityjä kortti- ja paperituotteita sekä logo- ja brändi-ilmettä yrityksille.

-Såfin

/Yhteistyössä Crocus-paperi:n kanssa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti