2017/11/23

Unelmiemme kylpyhuone

Kuten ehkä joku on saattanut huomata, meidän rakennusprojetki on nyt edennyt sisustusvaiheeseen. Kerroin aiemmin haaveista liittyen meidän tulevaan keittiöön ja olemme viime viikon aikana siirtyneet suunnittelemaan meidän sauna-pesu ja wc-tiloja. Meidän kodissa tulee olemaan erillinen "sauna-kylpy-osasto". Ei suinkaan mitenkään valtavan iso mutta se sijaitsee kuitenkin erillisessä siivekkeessä meidän talossa. Lisäksi meillä on myös toinen suihkutila ja tietenkin wc:t sisustettavana. Tulevat laatat ja kiinteät kalusteet ovat tärkeässä roolissa uudessa kodissamme. Niitä ei voi vaihtaa aina kun trendit tai mielihalut muuttuvat (vaikka tiedän, että joskus päädymme myös tällaiseen ratkaisuun.. Heh) Siksi onkin sanomatta selvää, että yritämme pitää näiden kosteiden tilojen tyyliä hillittynä. Silti niihin olisi kiva tuoda hieman persoonaa ja graafista leikkimielisyyttä..

Kuten kuvista näkyy meidän värimaailma tulee olemaan pitkälti rajattu luonnollisiin väreihin kuten valkoinen, harmaa, musta ja puun eri sävyt. (Isoäitini sanoisi nyt minulle, etteivät nämä ole värejä ollenkaan. Hihii.. ) Olemme päättäneet käyttää suurta laittialaattaa meidän isossa kylpyhuoneessa sillä se tuo meidän mielestä kivaa arvokkuutta tilaan. Halusimme myös panostaa siistiin Unidrain-lattiakaivoon joka on tyyliltään linjakas. Toiveissa on myös upottaa suihkuosien putket seiniin niin, että saamme tilasta mahdollisimman linjakkaan. Saunaa olemme pohtineet jopa tylsisymiseen asti. Olemme pyöritelleet päässämme kauniista puupintaa, koko mustaa saunaa tai yhdistelmään näistä kahdesta. Lopulta olemme kuitenkin päätyneet toiseen ratkaisuun josta olemme innoissamme, nimittäin valkoinen sauna. Toteutus hieman jännittää mutta toivottavasti pääsemme pian jo näkemään lopputuloksen..

Minkälainen sinun unelmiesi kylpyhuone olisi?

-Såfin

3 kommenttia:

  1. Mä haluaisin mikrosementin seiniin laattojen sijaan. Vihaan niitä laattojen välien hinkkaamista! 😂

    VastaaPoista
  2. Mukavia suunnitelmia! Meillä on sauna kokemassa muodonmuutosta ja päädyttiin lopulta mustaan, mutta todennäköisesti saunan pienuudesta johtuen joitain osia jää ihan puupinnallekin.

    VastaaPoista
  3. Ihania idoeita kylppäriin. Itse myös olen tuuminut, että sauna on vaikein. Miten siitä saa vähän erikoisemman. Ehdottomasti otamme myös lasisen suihkuseinän jakamaan tilaa.

    VastaaPoista