2017/11/02

Se on nyt T-A-L-O!

Muutama päivä sitten meidän rakennusprojekti nytkähti eteenpäin oikein kunnolla. Edellisen kerran tuntui näin hienolta kun saavutimme harjakorkeuden Syyskuussa. Silloin juhlimme harjakaisia meidän rakennustyömaalla ystävien ja perheen kesken ja skoolasimme tietenkin kuplivalla. Sen jälkeen rakennustyömiehet ovat olleet kovissa hommissa toteuttamassa sähkövetoja, lattiavaluja, katto- ja maatöitä ja putkihommia. Tontilla on käynyt kova suhina. Keskeneräinen talomme on kuitenkin näyttänyt kolkolta ja talon seinässä olevat ikkuinoiden ja ovien tyhjillään ammottavat aukot eivät ole olleet kovin kutsuvat. Tämän viikon maanantaina kaikki muuttui. Meille saapui nimittäin ikkuna- ja ovitoimitus. Iso nosturi nosti paikoilleen valtavan kokoiset ikkunat ja samalla hetkellä meidän koko talon ilme muuttui. Se kolkko betonibunkkeri näyttää nyt oikealta talolta. Vihdoin. Ikkunoiden merkitys meidän talolle on suuri, sillä esimerkiksi olohuoneen kaksi seinää on täysin lasia lattiasta kattoon. Ja onhan se hienoa kun nyt voi olla jo oikeasti sisätiloissa..

Vaikka ikkunoiden näkeminen paikoillaan oli suuri juttu, niin vielä hienompi oli se hetki kun meille ojennettiin nippu avaimia jotka käyvät juuri asennettuihin oviin. Meidän isi-ihminen naureskeli avaimille ja sanoi, ettei tämä meidän talo kumminkaan tainnut olla sellainen helppo "avaimet käteen" projekti. Heh. Siitä huolimatta, että projektimme on vielä melkoisen keskeneräinen niin olemme jo hyvällä mallilla etenemässä sisähommissa. Kellarikerroksemme väliseinät ovat sähköineen putkineen jo valmiina ja yläkerta on parhaimmillaan työn alla. Seuraavaksi voidaan jo alkaa työstämään oikeasti sitä viimeisteltyä pintaa. Jee. (Voitte kuvitella, että minulla on maailman levein hymy juuri nyt)..

-Såfin

PS. Jos sinua kiinnostaa lukea sisustushommista niin kirjoitin viime viikolla postauksen meidän toivekeittiöstä. Tällä viikolla täytyy myös suunnitella kylpyhuoneet..

2 kommenttia:

  1. Siis wau!! Siis wau wau wau!! Ihan hirveetä, että multa on mennyt tämä taloproggis näin ohi - nyt täytyy ahmia kaikki postaukset kerralla. Talo näyttää aivan mielettömän upealta!! SUPERKADE, eiku siis ILOINEN teidän puolesta :) :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. tämä on kyllä edennyt nyt hurjaa vauhtia! :D Kiitos. Meidänkin mielestä tästä tulee tosi hieno.

      Poista