2019/10/18

Viime aikoina olemme..

En oikein ymmärrä minne tämä syksy on vierähtänyt. Vaikka olemme käyneet perheen kanssa useammalla ruskaretkellä, ihmetelleet sieniä metsässä ja pukeutuneet lämpimiin villapaitoihin niin minusta tuntuu, että en ole oikein saanut otetta tästä syksystä. Päivät ovat hurahtaneet ohi ilman, että olisimme tehneet mitään merkityksellistä. Ehkä se on juuri syksyn tarkoitus. Hidasta elämää, yhdessä vietettyjä iltoja vailla tarkoitusta. Jotenkin kummasti elämä silti vie eteenpäin, vaikka ei itse aina pysyisi mukana. Puhuin hiljattain serkkuni kanssa juuri tästä asiasta. Joskus arki on nimenomaan se joka pelastaa. Se rullaa eteenpäin ja vetää meitä jokaista mukanaan, vaikka ei itsellään olisikaan jaksamista sillä hetkellä..


Viime aikoina olemme..

.. Poteneet pohjatonta surua enoni yllättävän poismenon johdosta. En pysty tai halua tässä vaiheessa puhua tästä enempää muuta kuin se, että omat voimavarat perheessä ovat olleet koetuksella. Olemme löytäneet lohtua vain läheisten yhdessäolosta ja yhdessä itkemisestä

.. Jutelleet meille jo tutuksi tulleen entisöijän kanssa ja vieneet hänelle aivan ihanan uuden projektin josta kaikki olemme innoissamme. Kunnostamme olohuoneeseemme erään 50-luvun tuolin joka viimeiset vuosikymmenet on ollut isovanhempieni mökillä. Se vaatii paljon työstämistä sillä sekä runko on osittain vaurioitunut ja sen lisäksi kaikki pehmukkeet ja kangasosat uusitaan.  

.. Jatkaneet ruokakaappien hävikki- ja tyhjennysprojektiamme.  Minusta tuntuu, ettei tavarat vähene ollenkaan, vaikka emme tosiaalta ole ostaneet uutta. Tästä tuli pidempi projekti kuin alunperin suunnittelin. Haluan kuitenkin sinnikkäästi jatkaa tätä sillä en enää hyväksy ylikuluttamista ja ruokatarvikkeiden poisheittämistä samassa mittakaavassa kuin sitä on ennen tapahtunut.

.. Buukanneet perheelle erään rentoutusviikonlopun ja tulemme ensimmäistä kertaa koskaan yöpymään hotellissa ihan meidän kotinurkilla. Sen lisäksi tähän samaan viikonloppuun kuuluu myös vierailu kylpylässä.

.. Pojat ovat tänään kolmatta päivää syyslomalla ja ovat jo ennättäneet käydä useammalla pokemon-lenkillä, leffassa ja sirkuksessa mummon ja vaarin kanssa. He nauttivat kiireettömistä päivistä ja odottavat kuin kuuta nousevaa meidän pian alkavaa minilomaa. 

.. Sairastaneet pikaflunssan. Olin itse pois pelistä parina päivänä kuumeen ja tukkoisuuden takia, mutta nyt olen jo paremmassa kunnossa. Myös meidän kuopus oli muutaman päivän kotona päivähoidosta kovan yskän takia. Me vs. Flunssa. 0-1.

.. Saaneet vihdoin meidän pesukoneen takaisin kuukauden huollon jälkeen. Teimme lopulta pitkittyneestä huoltoajasta ihan virallisen valituksen. Mutta tämä on kuulkaas ensimmäinen kerta hyvin pitkään aikaan kun olen nauttinut pyykinpesemisestä. Hihii..

.. Hankkineet viimeiset talvivaatteet pojille ja samalla ostin myös poikkeuksellisesti itselleni uuden sellaisen "over-sized" talvitakin. Jeee. En ole ostanut uusia talvitamineita itselleni moneen vuoteen. 

.. Tehneet suuria säästöpäätöksiä. Olemme ruotineet omaa talouttamme viime aikoina melko paljon sillä meistä tuntuu, että meidän pitäisi onnistua säästämään enemmän kuin nyt teemme. Tällä hetkellä ainut panostus johon olemme sitoutuneet kuukausitasolla erään pienen säästövakuutuksen lisäksi on lapsille säästäminen. Nyt olemme päättäneet panostaa tähän eri tavalla. Jännää nähdä mitä saamme aikaiseksi. 

Mitä sinulle kuuluu?

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti