2015/05/03

Hui, loma kahdestaan..!!


Loma kahdestaan, ilman lapsia ulkomaille.. Siis mistä nyt tuulee? Lähdemme mieheni kanssa kesällä yhdessä Venetsiaan. Suunnittelimme reissua tänne jo ennen lasten syntymää, mutta se ei koskaan ehtinyt toteutua. Olemme kerennet pohtia matkaa jo monesti ja miettineet jopa lähtevämme sinne lasten kanssa.. Jos nyt näet mielessäsi kahden aikuisten kauhistuneet ilmeet ja kaksi huliviliä jotka juoksevat Venetsian kauniita katuja pitkin pukeutuneena oransseihin pelastusliiveihin ja valjaisiin, tulit samaan lopputulokseen kuin me - tämä reissu pitää tehdä kahdestaan! Hahaa..Kuvat: akkilahto.fi

On meillä myös syy lähteä matkaan ihan näin kahdestaan. Vietämme tulevana kesänä meidän 5-vuotis hääpäivää. Minusta häistä ei voi olla niin kauan aikaa, mutta kalenteri ei valehtele! Olemme sen kunniaksi kokonaiset kolme päivää tässä ihmeellisessä kaupungissa ihan vain kahdestaan (tuhansien muiden turistin seurassa..). Jess! Gondolit, kanavat, sillat, nukkumista ja hyvää ruokaa. Kyllä kiitos!

-Såfin 

4 kommenttia:

 1. Hei wau :) Kuulostaapa luxukselle! Kohteessa on kyllä niin upeet puitteet että reissusta tulee varmasti super <3

  t.Nadja/Napsahduksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! :) Toivomme todella, että reissusta tulee onnistunut.. Ei nimittäin varmaan ihan joka kesä tällaisia reissuja tule tehtyä..!

   Poista
 2. Oii... Mä haaveilen mökkireissusta ihan vaan kahdestaan :D Teille tulee varmasti ikimuistoinen reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Kyllä tuntuu jotenkin juhlalliselta lähteä kahdestaan reissuun :).. Mökilläkin olisi kiva vain rentoutua kahdestaan ja mm. saunoa ilman lauteita kiipeäviä lapsia.. Hih!

   Poista