2015/05/18

Juttua äitiydestä (& arvonnan voittaja)

Meidän äitienpäivä oli niin kiireinen etten oikein kerennyt pysähtyä ajattelemaan mitä äitinä oleminen oikein tarkoittaa minulle. Päivä oli kiireinen hyvällä tavalla, sillä meillä on niin monta mummua ja isomummua muistettavana. Kuvia katsellessa huomasin että sinä päivänä herkuteltiin paljon ja katseltiin kun lapset saivat huomiota joka suunnasta. Kaiken lisäksi meidän esikoisen muskariharrastuksen päätöskonsertti järjestettiin myös samana päivänä - äitien kunniaksi! Saimme ylpeinä katsoa kun hän liiteli lentokoneena lavalla ja soitti kapuloilla rytmiä. Esityksen hän päätti syvään kumarrukseen! Vau, meidän pikkuinen muskarilainen.Sitten asian ytimeen. Tämä blogi voidaan luokitella perheblogiksi ja huomasin että jätin kiireen keskellä tekemättä jotain mitä kaikki muut tämän kategorian bloggaja-äidit tekivät. En kirjoittanut mitään äitiyden merkityksestä. Joten täältä pesee hieman juttua ajatuksistani äitiyteen liittyen:

Ennen kaikkea olen äiti. Minulle äitiys menee kaiken edelle. Äitiys on ihanaa, palkitsevaa ja kaunista. Olen kahdelle pienelle tyypille yksi tärkeimmistä henkilöistä heidän maailmassa. Tiedän miltä tuntuu rakastaa niin paljon että voisin antaa henkeni heidän puolesta hetkeäkään epäröimättä. Välillä äitiys on myös ärsyttävää, haastavaa ja väsyttävää. Niin paljon kuin heitä rakastankin on hetkiä kun tekee mieli huutaa ja painaa pause-nappia. Me äidit puhumme myös usein lapsistamme sarkastisesti ja nauramme vauhdille, kasvatusmokailulle ja uhmalle. Sekin kuuluu asiaan, mutta loppujen lopuksi  äitiys on ihan parasta. Rehellisesti! 

-Såfin

Nella-lahjakortin arvonnan voitti: Anna kommentilla: "Anonyymi 5/13/2015 12.42 ip. Puuttuu kesäkenkiä ja poikien paitoja. :) -Anna" Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen bloglapsiparkki(at)gmail.com niin lähetän sinulle lisätietoa. Onnea Anna! Kiitos myös kaikille muille osallistujille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti