2015/05/31

Katuliituja ja piirrustuksia

Ehkä huomasitte Facebookissa levinneen ilmiön, jossa yhden "pihapoliisin" valitus lasten katuliitupiirrustuksista muuttui lopulta suureen protestiin ja eilen vietettiin tämän kunniaksi oikein Kansallista Katuliitupäivää. Eilinen päivämme oli melkoisen täynnä kaikkea ohjelmaa, mutta tietenkin meidänkin oli osallistuttava tähän päivään piirtämällä ja värittämällä myös meidän naapuruston pihakiviä. Lähdimme varhain aamulla kohti tämän kevään viimeistä perheuintia ja juhlistimme uinnin kevätkauden päättäjäisiä picnic-henkisesti läheisessä puistossa. Eväiden lisäksi kassiin oli tietenkin pakattu myös hieman katuliituja..


 
Liidut olivat esillä koko meidän kevätpicnicin ajan ja meidän lapset värittivät oikein ahkerasti puiston pihakiviä ihanilla piirrustuksilla. Katuliiduilla on monia mukavia ominaisuuksia kuten esimerkiksi se että ne huuhtoutuvat pois ensimmäisellä sateella. Lisäksi ne ovat hajuttomia, myrkyttömiä ja melko mietoja väriltään. Ominaisuuksistaan huolimatta lapset R-A-K-A-S-T-A-V-A-T katuliituja! Ihan siihen pisteeseen, että niitä pitää maistaa hieman (ainakin meidän 1-vuotiaan mielestä..) Hahaa!

Olen pahoillani kaikkien teidän puolesta kenen "silmiin sattuu"* moiset taiteilut, sillä aiomme jatkossakin piirtää katuliiduilla!

-Såfin 

*Ote kommentista, Lähde: Kansallinen katuliitupäivä 30.5.2015 - Facebook sivut #katuliitupaiva

1 kommentti:

  1. Hyvä! Me ei huomattu osallistua mutta hyvä että muut oli asialla :) On aivan ykkösiä nuo ja kestää kauan käytössä :)

    VastaaPoista