2015/05/29

Testissä: Vantaan SuperPark

Blogi-yhteistyö.

Hälytys! Rakennuksessa on kahdeksan tulipaloa, jotka välittömästi kaipaavat palomiesten sammutusta. Piipaaa. Trampoliinilta vauhtia, pää edellä vaahtomuovimereen, punaiset posket, äidit liukumäessä, perheet polkuautoradalla, mehutankkausta, koululaisten temppuilua parkour radalla, isiltä pari lämäriä ja kaikki toistetaan niin monta kertaa kun jaksetaan. Tätä kaikkea oli luvassa Vantaan SuperParkissa, jota saimme kunnian testata aiemmin tällä viikolla. SuperParkissa rohkaistaan koko perhettä kokeilemaan erilaisia temppuja ja siellä viihtyvät erityisesti touhukkaat lapset ja pikkuisen yllytyshullut vanhemmat erilaisissa liikunnallisissa toimintapisteissä. Sieltä löytyy varmasti sporttista puuhaa myös ihan aikuisille kaveriporukoille!
 Kun pääsimme paikalle kuulimme heti alkumetreillä yhden tutun äänen tulevan jostain läheltä. Ihmettelimme mistä ääni tuli ja pienen etsinnän jälkeen selvisi, että myös yksi meidän hyvä ystävä oli paikalla. Hän oli jollain ihmeen tavalla onnistunut kiipeämään korkealle palomiestorniin kaksivuotiaansa kanssa ja kävi siellä neuvotteluja, jotta saisi tyttönsä laskemaan alas putkiliukumäkeä. Hih! Ilta kului hujauksessa kun lapset leikkivät yhdessä. Lasten mielestä "Paavo pesusieni - vaahtomuoviallas" oli ehdottomasti hauskin paikka. Sinne sai hypätä trampoliinin vauhdittamana tai ihan vaikka sukeltamalla pää edellä altaan laidalta. Myös me aikuiset saimme sykkeen nostettua ja jopa ihan hien pintaan kun laskimme jättiliukumäkeä ja muutenkin touhusimme ja peuhasimme lasten perässä. Mukavaa yhteistä kuntoilua!

Aika kului niin nopeasti että meinasimme ihan unohtaa syödä. (Jep, "huono-äiti"-palkinto olisi taas kohdallaan). Superparkissa on onneksi myös ravintola josta sai mm. hyviä hampurilaisia ja salaatteja. Lapsilla pysyi kuitenkin vauhti päällä ja he erehtyivät tietenkin uskomaan, että myös ravintolan penkeillä on hyvä temppuilla.. Hahaa.. 

Sen pituinen se. Onko jollain muulla jo kokemusta Vantaan uudesta SuperParkista?

-Såfin

3 kommenttia:

  1. Me käytiin siellä muutama viikko sitten. Meiän 6-vuotias tykkäsi tosi paljon! Ei olisi malttanut ollenkaan lähteä pois.. Lahjottiin sitten jäätelöllä! :) -Meiju

    VastaaPoista
  2. Näyttää ja kuullostaa makeelta paikalta :)

    VastaaPoista