2015/05/10

Valkovuokkoja äitille

Kuiskaten puetaan ulkovaatteet päälle ja avataan ulko-ovi niin hiljaa kuin mahdollista. Kuvitellaan että äiti on vielä täydessä unessa ja suunnitelma on yllättää hänet valkovuokkokimpulla. Todellisuudessa äiti nautti sängyssään pienistä kuiskausäänistä ja kolinasta eteisessä. Kilpaillaan metsän laidalla siitä kuka poimii suurimman kimpun valkovuokkoja äitille. Nauretaan pienimmälle poimijalle kun huomataan, että hän tosiaankin poimi ainoastaan kukat mutta jätti metsään kukkien varret.



Asetellaan kukat pieneen vaasiin ja viedään äitille kahvia erityisen hienossa kahvikupissa. Lauletaan. Annetaan hänelle itsepiirretty kortti ja kerrotaan hänelle että hän on rakas. Halataan. Pyydetään saada maistaa hänen aamiaista, joka on tuotu hänelle sänkyyn. Avataan paketit hänen puolesta. Varmistetaan vielä että hän tykkäsi piirretyistä korteista ja että hän varmasti huomasi valkovuokot.

Tänä aamuna ei ole mitään mukavampaa kuin olla äiti..

Hyvää äitienpäivää! Glad morsdag!

-Såfin

PS. Näin minä muistelen äitienpäiväaamut kun itse olin lapsi. Nykyään saan itse nauttia pienestä valkovuokkokimpusta aamupalatarjottimella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti