2015/05/12

Haastekysymyksiä ja paha, paha aamu!

Aavistan, että jotain pahaa on tapahtumassa. On aivan liian hiljaista. Kun käännyn katsomaan mitä 1-vuotias kuopuksemme puuhaa näen hänen kiivenneen ruokapöydälle. Hän on napannut käsiinsä puoliksi jäähtyneen kahvikuppini. Hän taiteilee kahvia roiskuen alas ruokapöydältä ja lähtee kiikkuvin askelin kantamaan mukia minua kohti ja kaatuu. Ei voi kuin nauraa ja aloittaa aamutoimet uudestaan ja kannan meidän juuri puetun kahville tuoksuvan häärääjän pesualtaalle. Huoh! Näin meidän eilinen aamu alkoi mutta onneksi päivä jatkui mukavimmin mamma-kahveilla ja lepposilla puistoiluhetkillä. Myöhemmin myös Napsahduksia-blogin Nadja haastoi minut vastaamaan muutaman kysymykseen itsestäni..


 
1. Ihanin kesämuisto: Viime kesän ihanin muisto liittyy perheeseen, lämpimään järveen ja iloisiin lapsiin. Aika klisee mutta minkäs sille voi?!
2. Tulevan kesän suunnitelmia: Meillä on tänä kesänä pitkä loma koko perheen kesken koska meidän perheen isi lunastaa kesälomaviikkojen lisäksi muutamia isäkuukausi-viikkoja. Tähän kesään sisältyy mökkeilyn lisäksi veneilyä ja ainakin kaksi ulkomaan matkaa. Toinen reissu on meidän vanhempien keskeinen lomamatka Venetsiaan ja toinen lapsimielinen matka Tarttoon Viroon.
3. Parasta just nyt: Ehjät yöunet. Priceless.
4. Lempivuodenaika: Ehdottomasti kevät! Energiaa ja valoa riittää ja saa luopua villahaalareista ja muista talvitamineista.
5. Vuodenaikaan sopiva lempijuoma: Vihersmoothie, siihen löytyy jo omasta puutarhasta muutamia yrttejä. 
6. Lempivaate ja miksi: Uusi juuri hankkimani vaaleanharmaa hulmuileva trenssitakki. Kaipaako selitystä? Hahaa.. Rehellisesti: takin alle piiloutuu vaikka minkämoista vaatetta.
7. Jos olisin töissä sirkuksessa, mikä taitelija olisin: Olisin tietenkin kömpelö trapetsitaitelija.
8. Kaunein kukka: Pahvinen sinivuokko jonka sain esikoiseltani äitienpäivälahjaksi.
9. Lempituoksu: On vaikea päättää kummasta lumoudun enemmän: kahvipaahtimon tuoksusta vai meren tuoksusta kesäisin.
10. Mitä pidän tämän tyylisistä haasteista: Minulla tulee mieleen näistä haasteista ala- ja yläasteen kaverikirjat ja niihin vastatessa voi oppia jotain uutta itsestään..

-Såfin

Miten sinä vastaisit näihin kysymyksiin? - Haaste heittetty eteenpäin: Kuusin KotonaPilvilinna, Meidän pieni ryyni ja Hus pois tylsyys ja Pinkin Pingun Blogi.

6 kommenttia:

 1. Voi mikä touhaaja -taapero teillä sielä on<3 ja kiitos kun otit haasteen vastaan:) Nää on just semmosia hömppä-juttuja:D mutta saa ihmisen pohtimaan sellaisiakin asioita itsestään, mitkä ei välttämättä ole ikinä mieleen juolahtanutkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän hömppä-juttuja, mutta ei kai nää blogijutut muutenkaan niin vakavia ole..??! ;)

   Poista
 2. Mäkin haastoin sut, en huomannut että olit jo haastettu :D ei paineita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. nyt riittää haasteita! Kiitos! :D

   Poista
 3. Hus pois tylsyys kiittää haasteesta, vastaukset täällä: https://lapsilletekemista.wordpress.com/2015/05/17/satuhahmon-haastattelu/

  VastaaPoista