2015/05/08

Majaleikit parhaimmillaan

Lasten huoneesta kuuluu raahausääniä ja hetken päästä minut huudetaan apuun. Huoneessa on täysi tohina päällä ja huonekalut ovat vaihtaneet paikkaa. Tuolit, isoimmat lelut ja muut tilpehöörit ovat kaikki keskellä huonetta ja niiden päälle on kasattu peitot tyynyt ja muut tekstiilit. Meidän esikoisella on nimittäin majanrakennusvaihe menossa. Kun rakennelman ulkokuori on valmis ja ovipaikka ja salakäytävät on päätetty on aika sisustaa. Pientavaraa katoaa majan sisälle ja samalla saa kuunnella sitä ihanaa pientä selostusta: "Tässä on dinosaurusten huone ja tässä mä nukun.. ja tässä mä laitan ruokaa dinoille" tai "Tässä on linnan portti ja tässä on miekan paikka..."
Yksi päivä täällä villiinnyttiin täysin ja rakennettiin maja keskelle olohuonetta. Ollaan niin rentoja vanhempia, että tämä on meille ihan täysin jees.. Hahaa!! (itkunauru) Koska tämä maja-vaihe on jatkunut jo hetken olemme päättäneet pitää lisävilttejä ja lakanoita lastenhuoneessa valmiustilassa.  Tällä kertaa olohuoneeseen rakennettiin kummitustalo ja siinä on tietenkin makuuhuone, keittiö ja kummitusalue..  Huhuu!

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös ylimääräisiä tyynyjä ja vilttejä "valmiustilassa" :D Meillä maja syntyy askartelupöydän alle ja talvella sielä tapasi olla myös jouluvaloja tunnelmaa luomassa :) Stopin mä pistin siinä vaiheessa kun keittiönpöydän alle ruvettiin rehaamaan tyynyjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana idea laittaa valoja majaan ja etenkin voisi hyödyntää noita sarjoja jotka toimii pattereilla! Hihii, keittiöpöytä ei ehkä ole ihan parhaimpia paikkoja majalle.. :)

      Poista