2015/05/24

Uusi valkoinen hoitoreppu

Meidän vanha hoitolaukku tuli tiehensä päähän ja pienen pohdinnan jälkeen päätin eilen hankkia uuden laukun. Tällä kertaa hoitolaukku sai kuitenkin muuttua repuksi. Nykyään hoitoreppu voisi ehkä myös paremmin kulkea nimellä "perhelaukku", sillä kuljetamme siinä kummankin pojan tavaroita ja tietenkin myös meidän vanhempien tavaroita. Monet pohtivat hoitolaukun tarvetta ja me olemme ehdottomasti sellaista hoitolaukku-kansaa. Haluamme nopeasti päästä lähtemään ja samalla olla varautuneita eri tilanteisiin. Kuljetamme yleensä mukanamme varavaatteita, varaleluja, varavaippoja, vararuokaa, varalaastaria, varahaavanputsausvälineitä, vara, vara, vara, vara.. ihan vain kaiken varalta. Hahaa.. Tätä hankkiessa mietin samalla saako hoitolaukku olla naisellinen. Kyllähän se on niin, että me äitit niitä kaikista eniten kantaa, mutta miten sitten niinä kertoina kun kaikki olemme yhdessä liikkeellä - onko se edelleen aina äitin tehtävä kantaa perheen tavaroita? Yhdessä meidän kaveriperheessä isillä on ihan oma miehekäs hoitolaukku ja minusta se on ihan tosi hyvä ratkaisu. Meidän kuopus on kuitenkin jo reilu 1-vuotias ja uuden hoitolaukun käyttöaika on luultavimmin aika lyhyt. Sillä siis perustelin tämän hieman naisellisemman hoitorepun ostamisen.. Katsotaan kannanko sitä jatkossa aina itse.. 

Minkälaisia hoitolaukkuja teillä on käytössä, vai onko ollenkaan?

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Mulla on aivan huippu Lässig hoitolaukku. Siinä on semmoset tarroilla kiinnitettävät "nipsuttimet" mitkä saa helposti siirrettyä kärryistä toiseen ja laukun saa nopeasti napsastua irti. Saa hyvin tuplakärryihinkin. Se on myös ihan siisti sporttinen olkalaukku, ei siis semmonen ihan perinteinen. Oon miettinyt että tekisin siitä postauksen kun se on niin kätevä ja hyvä ollut käytössä :D ja sielä kulkee kyllä kaikennäköistä tavaraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Nuo napeilla kiinnitettävät hoitolaukut ovat kyllä tosi käteviä. Meidän ensimmäinen hoitolaukku oli juuri sellainen ja se kulki mukana kaikkialla yli kaksi vuotta! Vaikka se oli kätevä se ei tosin ollut kovin kaunis laukku. Jos se olisi osaanut puhua se olisi sanonut "olen hoitolaukku".. hahaa.. Kiva jos olet löytänyt sekä kauniin että kätevän hoitolaukun. *Thumbs up* :)

   Poista
 2. p.s hyvännäköinen laukku :D

  VastaaPoista