2015/05/19

Hän ui - Hurraa!!

Olemme käyneet Pikku Delfiinien järjestämässä vauvauinnissa ja myöhemmin myös perheuinnissa meidän 3-vuotiaan esikoisen kanssa siitä lähtien kun hän oli muutaman kuukauden vanha. Hän on aina ollut todellinen vesipeto, eikä ole pelännyt vettä lainkaan. Tai noh, okei kylmää vettä ehkä hieman aivan kuten äitinsä. Kaikki yli 25 astetta on meille kuitenkin ihan ok! Hahaa.. (Mainittakoon, että perheuintia varten uimahallin vesi on lämmitetty mukavaksi +32 asteiseksi). Taisinkin aikaisemmin kertoa, että hän on oppinut liikkumaan itse vedessä sukeltamalla lähinnä sen takia että hän kovasti haluisi olla hai tai krokotiili. Hän on siis käytännössä osannut uida jo pidemmän aikaa - veden alla. Me olemme saaneet paljon apua ja kannustusta perheuinnin ohjaajilta ja nyt muutama viikko sitten hän sitten oppi uimaan pää pinnalla! Hurrraaa!!
(Kuvat: Kuvauspalvelu Molskis)

Tämän jälkeen meidän perheen uimiset on muuttunut melko erilaiseksi. Hän uiskentelee räpylöillä edestakaisin uima-altaassa ja vieressä ui tietenkin jompi kumpi meistä aikuisista. Hänestä on tullut itsenäinen ja peloton. Hän kiipeää uima-altaan laidalle ja hyppää sieltä useita metrejä pitkiä loikkia melkein kuin ammattilainen ja jatkaa uiden eteenpäin. Pikkuveli katsoo kateellisena vierestä ja yrittää tietenkin toistaa samaa. Yhden jutun pikkuveli on ainakin jo uinnissa oppinut isoveljeltään, nimittäin olemaan peloton! Seuraava haaste on sitten selittää 1-vuotiaalle miksi hän ei vielä voi olla kuin isoveljensä: "kyllä, on ihan pakollista että äiti pitää sinusta kiinni kun olemme täällä isossa altaassa vaikka isoveli saa mennä ihan itsekseen.."

VAROITUS: Jos te tulevana kesänä liikutte yleisillä uimarannoilla kannattaa siis olla varuillaan.. Siellä voi liikkua yksi sun toinen peloton pikku hai tai krokotiili!

-Såfin 

3 kommenttia:

 1. Onpa taitava :) Meillä kans sukellellaan mutta kellukkeilla vielä uidaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ollaan kyllä tosi ylpeitä hänestä! :) Tuo sukellus on kuulemma meidän ohjaajien mukaan esivaihe uimiselle, eli ehkä teilläkin uidaan pian!!

   Poista
 2. Härliga pojkar! Ohjaajat kiittää ;)

  VastaaPoista