2015/05/06

Hassuttelua latureilla - pieni tuunausprojekti!


Meillä on yhdessä laatikossa aikamoinen kasa sellaisia valkoisia toisiinsa sotkeutuvia ärsyttäviä vempaimia - nimittäin latureita. Tiedätte ehkä sen tilanteen kun akku piippaa viimeisiä varoitusääniä kun puhuu tärkeää puhelua ja kaikki muut paitsi se oikea laturi sattuu käteen? Näin käy aina... AINA!! Tiedätte ehkä myös sen yhden laitetuottajan, jota voidaan pitää (osa)syylisenä tämän ongelman syntymiselle koska se uusii laturimallin jokaiselle uudelle puhelinversiolle, tabletille ja tietokoneelle? Ehkä myös tiedätte sen mies-tyypin, jonka on hankittava jokaisen viimeisintä huutoa olevan koneen, jonka mukana seuraa jälleen uusi laturi? Joo.. se siitä laturilaatikosta.. Huoh!


Noh, jos toinen laatikko on täynnä näitä latureita niin toinen on täynnä washiteippejä. (Kerroin aikaisemmin minun pienimuotoisesta teippi-villityksestä). Kun teipit ja laturit kohtasivat, käynnistyi tällainen pieni hyväntuulinen tuunausprojekti ja lopputulemana iso määrä teipattuja ja värikoodattuja latureita ja yksi tyytyväinen äiti jolla on yksi ongelma vähemmän tässä maailmassa.. Hih! 

Ennen kuin ongelma laajenee entisestään ja lapsilla myös alkaa olemaan omia latureita pitäisi vielä keksiä jokin systeemi jolla estäisi piuhojen sotkeutumisen keskenään.. Vinkkejä otetaan vastaan?! 

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Nättejä :) Teippaa ne johdotkin sykkyrälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih.. Noh, siinäpähän teemaan sopiva ratkaisu! :D

   Poista
 2. Kätevää ja kaunista! Joko muistat teippikoodit? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, luulen tietenkin muistavani kaikki mutta sehän testataan sitten kun kiireessä pitäisi löytää juuri se oikea laturi.. :D

   Poista