2015/05/30

Inspiraatiota välimerellisen kuistin sisustamiseen

Meidän kodissa on pieni ihana 8 neliön lasikuisti, jossa kummatkin meidän lapset ovat nukkuneet mitä parhaimpia päiväunia vaunuissa. Lasikuistin kautta kuljemme myös pihalle ja välillä talvisin se on toiminut myös (hätävara)jääkaappina juhlien aikana. Lämpötila ei koskaan laske pakkasen puolelle ja syksyllä ja keväällä siellä on mukavan lämmin. Tällä hetkellä siellä nököttää edelleen ne samat päiväunivaunut, mutta päiväuninukkujat ovat aikoja sitten siirtyneet sisätiloihin. On siis muutosten aika.







Olemme yhdessä (eli minä) päättäneet sisustaa meidän pienestä lasikuistista välimerellisen taukopaikan, rauhoittumishuoneen ja iltapäiväkahvin nauttimispaikan. Sen sydämmessä ja inspiraationa toimii oliivipuu, jonka juuri sain 30-vuotislahjaksi. Keräilin yhtenä (liian pitkään) valvottuna iltana kuvia inspiraatioksi meidän tulevaa projektia varten. Olen aivan ihastunut kuviollisiin laattoihin ja muihiin hieman kuluneisiin auringon polttamiin väreihin..

-Såfin

PS. Ainiin.. kunnolla hoidettuna voimme odottaa ensimmäisiä oliiveja kypsyväksi n. 10 vuoden päästä ja 50 vuoden päästä voimme jo saada kunnollisen sadon! Sitten voimme järjestetään kunnon oliivi-bileet! Hahaa.. ihanaa... Kiitos lahjasta!

(Kuvat  ja inspiraatio lainattu seuraavasti: Kuva 1: lushome.com, Kuva 2: Styleroom.fi, Kuva 3: lushome.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti