2015/09/14

Käpykekkerit

Kun jaloissa juoksee tai konttaa neljä lasta ja yhdellä niistä menee hermot, te tiedätte mihin se johtaa. Pian kaikki lapset huutavat ja toisella on toistaan huonompi fiilis. Oravanpyörä pitää katkaista ennen kuin se on myöhäistä. Ja oravista puheenolleen.. ratkaisu löytyi tällä kertaa kävyistä. Laitoimme viikonloppuna pystyyn oikein kunnolliset käpyjenkeräystalkoot. Kaksi reipasta tyyppiä keräili yhden ison ämpärin täyteen käpyjä, yksi tyyppi kävi tasaisin väliajoin tyhjentämässä samaisen ämpärin metsään ja neljäs tyyppi sitten.. noh.. söi käpyjä..


Hetkinen - innostuiko sittenkin muutkin meidän porukan tyypeistä maistelemaan käpyjä?! Noh kyllä.  Hahaa.. Meillä oli siis viikonloppuna oikein kunnon käpykekkerit käynnissä meidän mökkisaaressa. Teimme paljon muutakin, mutta nyt oli vaan sellainen tunne, että tämä oli ehdottomasti se tärkein raportoimisen arvoinen juttu. Kiitos ja anteeksi ja oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille..

-Såfin

PS. Ethän ota tätä liian vakavasti..!?

7 kommenttia:

 1. Mun äiti oli kans viime viikolla keräämässä käpyjä, sitten se valkaisi niitä kloritilla ja meinaa askarrella jotain. Yllättävän kivan näköisiä valkaistut kävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea! :) Mulla kävi kyllä mielessä, että olisi voinut askarrella näistä jotakin! Sen verran ahkeria lapsia meillä oli hommissa että kaikista kävyistä olisi voinut tehdä jonkun isommankin jutun!

   Poista
 2. Hihhii :D varmasti oli hauskaa :)

  VastaaPoista