2015/12/06

Joulukirjasto

Me havahduimme joitakin kuukausia sitten siihen miten paljon kirjoja kirjastoissa onkaan ja harmittelimme miten vähän olemme siellä käyneet. Sen jälkeen olemme säännöllisin väliajoin, käyneet palauttamassa vanhat kirjat ja lainaamassa tilalle uusia. Me olemme tähän mennessä lainanneet oikeastaan vain lastenkirjoja koska aikaa "aikuisten" lukemiselle jää harmillisen vähän. Tällä kertaa halusimme piristää meidän iltahetkiä joulukirjoilla ja olimme kuulleet huhua siitä, että lähikirjastossamme oli tehty sellainen jouluhylly..

Jouluhylly löytyi heti ja me valitsimme tällä kertaa muutaman pelottavan kirjan lisäksi juuri näitä jouluaiheisia kirjoja lainattavaksi. Joka ilta iltasatuja lukiessa saamme siis yllättyä siitä, mitä Franklin-kilpikonnan joulupaketista löytyy. Hahaa.. Meidän omassa kirjastossa on lapsille oma leikkialue ja siksi viihdymme siellä yleensä pidempään. Vielä kukaan ei ole tullut valittamaan siitä, että meidän melutaso on liian kova - enkä edes tiedä onko se vanhanaikaista ajatella, että kirjastossa pitäisi olla hiljaa?! 

Ainiin, ja huomasin tässä samalla, että kirjastoissa järjestetään paljon ohjelmaa, askarteluhetkiä ja muita joulutempauksia lapsille..

Käyttekö te kirjastossa usein?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Siis mä en ole koskaan käynyt lasten kanssa kirjastossa! Jotenkin oon just aina ajatellut että me aiheutettaisiin häiriötä kunnon kansalaisten keskuudessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi - siinähän teille olisi jännä retki! :D Ehkä siellä teilläpäin on myös jotain lasten satutuokioita tms. Silloinhan kaikki lapset ovat ainakin tervetulleita kirjastoon! <3

   Poista
 2. Meillä lapset rakastaa kirjoja ja käydäänkin usein kirjastoautossa tai isomman valikoiman perässä kirjastossa. Monesti joulun alla meidän nenän edestä on tyhjennetty joulukirjahylystä kaikki ne kivoimmat kirjat, mutta aina sielä jotain uutta luettavaa sentään on löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan unohtanut kirjastoautot. Sellaisessa me emme ole vielä käyneet. :) Luulen, että meillä kävi hyvä tuuri sen jouluhyllyn kanssa. Se oli ilmeisesti juuri koottu pystyyn sillä sen hyllyt oli aivan täynnä kirjoja :)

   Poista