2016/11/28

10 syytä olla onnellinen

Olen iloinen. Monestakin syystä, mutta erityisesti minulla on nyt mielessä ne asiat jotka ovat piristäneet minua viime viikkojen aikana ja ajattelin jakaa nämä teidän kanssa.. koska noh.. jaettu ilo on kaksinkertinen ilo! Tässä siis tulee lista niistä asioista jotka ovat saaneet minut hymyilemään viime aikoina:

- Kesävalokuvien katselu: Palasin tässä yksi ilta katselemaan kuvia meidän kesästä ja tulin siitä todella hyvälle tuulelle. Ei vain siksi, että niissä näkyi paljon iloisia kasvoja vaan myös siksi, että ymmärsin, että olemme päivä päivältä lähempänä kesää.

- Joogatunnit: ei ole mitään parempaa tapaa herätä päivään kuin käydä aamujoogassa. Tiedän, että moni suhtautua skeptisesti joogaan mutta kannustaisin silti koittamaan!

- Mandariinit: Ihanaa, että hyviä mandariineja saa taas kaupasta. 

- Untuvapeitto: Ei varmaan tarvitse selittää.. Se tunne kun paleltaa ja voi vetäistä untuvapeiton korville ja antaa sen lämmittää. Priceless.

- Matkakuume: Meillä ei ole yhtään tulevaa matkaa buukattuna, mutta sitä suurempi on meidän matkakuume. On ihanaa haaveilla kaikenlaisista kohteista.

- Sokerittomuus: Olen pian kaksi kuukautta elänyt hyvin pienellä määrällä sokeria ja se on toiminut minulla todella hyvin. Ja vaikka EN KOSKAAN uskonut sanovani näin niin uskon oikeasti nyt ettei sokeri enää löydä takaisin ruokavaliooni.

- Pakkanen: On helpompi hengittää. Kaikki on vähän kauniimpaa pakkasella.

- Joulufiilistely: Lienee sanomattakin selvää että olen aivan innoissani lähestyvästä joulusta. Kaikki se askartelu, perhe, ystävät, ruoka, paketit.. koko show!

- Veronpalautukset: Kerrankin minulla kävi kivasti ja saan takaisin jotain mitän luulin jo menetetyksi. Heh.

- Rakennusprojektimme eteenpäin nytkähtäminen: Kerron eilen siitä miten vihdoin pääsimme työstämään meidän alkavaa rakennusprojektia oikein kunnolla. Oujee.

Miksi sinä olet onnellinen juuri nyt?

-Såfin

PS. Vaikka on paljon syitä olla onnellinen niin yksi asia mitä vihaan tällä hetkellä todella paljon on se, ettei käsivaralta voi valokuvata juuri mitään. Aina on liian pimeää.. yyyh..

4 kommenttia:

 1. Mandariinit on kyllä hyviä ja untuvapeitto ois varmaan ihana :) Veronpalautukset on kyllä mahtava lisä etenkin näin joulun alla ja muutenkin täällä on oikeastaan tällä hetkellä kaikki ihanaa :D Lepääminen tekee ihmeitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että olet positiivisella mielellä vaikka on ollut melkoisen synkkää ainakin säiden puolesta nyt marraskuussa! :) Se on aivan totta, että hyvin levänneenä maailma on paljon kauniimpi <3

   Poista
 2. Ihania asioita olet listannut! Onnea rakennusprojektiin! Mandariinit maistuvat minullekin ja eilen ilahdutti lumi ja aurinko! Meilläkin muutto uuteen kotiin on joka päivä vähän lähempänä. Tosin vielä saa odottaa... Ja jos harmituksen asioita sai mainita, niin tämä sitkeä flunssa ja karmea yskä, joka valvottaa öisin. Mutta kai tämäkin joskus paranee. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä onnea tarvitaan! <3 Tosi kiva kuulla, että teidän muutto lähestyy.. Voin vain kuvitella miltä se mahtaa tuntua! :) Pikaista paranemista sinne!!

   Poista