2016/11/30

Aitoa perheaikaa

Joskus tuntuu siltä, että kaipaa palkitsemista. Eilen illalla töiden jälkeen oli tällainen hetki. Meidän koko perhe kaipasi keskelle viikkoa sellaista pientä taukoa kaikesta arkisesta meiningistä. Olemme hääränneet meidän tontilla ja raivanneet puita pois tulevan talomme tieltä ja siirtäneet pölkkyjä kuivumaan jo monena peräkkäisenä päivänä niin, ettei aikaa muulle touhulle juuri ole ollut. Adventti-kynttelikkökin jäi ottamatta esille kaiken tämän keskellä. Hups! Käsivarret ovat nyt aivan mustelmilla ja lihakset ovat aivan lukossa kaikesta työstä. Kaipasimme pientä taukoa. Niinpä päätimme eilen töiden jälkeen lähteä katsomaan yhdessä Stockmannin jouluikkunaa. Se on jo monena vuonna ollut meidän perheen joulunodotukseen kuuluva ihana perinne..

Tiesin jo valmiiksi lasten olevan innoissaan keskustan valaistuksesta sillä kun viikko sitten ajoimme sielläpäin meidän nuorimmainen sanoi vakavalla äänellä katsoessaan kauniita katuvalaistuksia "oooooh.. Frozen.. vaaau" Heh. Kun eilen sitten saavuimme ikkunalle katselimme pitkään miten pikkuiset lumiukot luistelivat jäällä ja yritimme löytää ikkunasta mahdollisimman monta hahmoa. Onneksi ikkunalla ei näin keskellä viikkoa yleensä ole kovin paljon tungosta ja mahduimme hyvin ihailemaan arktista taideteosta. Jatkoimme perheaikaa pienellä shoppailukierroksella lastenosastolla ja lopulta menimme vielä syömään ravintolaan. Meillä oli oikein ihana ilta ja saimme ansaitsemamme hengähdystauon! Kun illalla kysyin lapsilta mikä oli ollut kivointa tässä päivässä kummatkin mainitsivat jouluikkunan.. <3

Onko teillä ollut tapana käydä katsomassa Stockan jouluikkunaa?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Tuossa sitä varmasti riittääkin ihmeteltävää♥

  VastaaPoista
 2. Minä käyn katsomassa sen joka vuosi <3 Meillä Verbu kyllä lähtee vielä mukaan, mutta Sakke ei.
  Onpa kerrassaan ihana ikkuna tänäkin vuonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Se on kyllä kiva perinne! Niin kiva, että aikuisiälläkin on hinku käydä katsomassa sitä joka vuosi.. Hihii.. :)

   Poista