2016/11/22

Täydellinen kaakao

Monen mieltä on masentanut lumien sulaminen ja synkkien sateiden paluu. Ei vaan meitä. Tai noh, ainakin olimme hetken aikaa seitsemännessä taivaassa kun päätimme palkita itsemme täydellisellä kaakaolla. Heippa syysmasennus ja tervetuloa pehmeä suklainen jälkiruoka. Nam. Mietiskelimme yhdessä mitä meidän unelmien kaakao sisältäisi. Lapsilta tuli hetki kärkeen toive kermavaahdosta ja sehän on selvä, eihän kaakao ole mitään ilman kermavaahtoa. Lisäksi minusta kaakaoon kuuluu myös piparmintun maku. Me päätimme hieman soveltaa ja tältä se sitten näytti: meidän Täydellinen kaakao!

Täydelliseen kaakaoon tarvitset:
2 dl kuumaa maitoa
Kaakaojauhetta
Kermavaahtoa
Piparminttutanko
Tumma suklaarouhe

Meillä juodaan aika harvoin kaakota, mutta silloin kun juodaan niin tykkäämme tehdä sen kunnolla. (kuten näkyy.. Heh.) Kunnon kaloripommi, uhmata luontoa ja upottaa siihen mahdollisimman paljon herkkuja. Nam. Nyt jaksamme taas muutaman päivän tätä synkkää aikaa..

Mitä sinun täydelliseen kaakaoon kuuluu?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Ton on pakko olla hyvää!! Meilläkin juodaan harvoin kaakaota ja lapsena join todella usein kaakaon kylmänä (juon glögiäkin talviaikaan suoraan marlin tölkistä "mehuna" :D ) Mutta jos joisin kunnon kaakaon olisi siinä ainakin näitä teidän hörtteitä ja ehkä sitten vielä ekstrana ne minivaahtikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kylmää glögiä - sitä en ole testannut mutta voisi ehkä toimiakin. Onhan se joissain kakuissakin "mausteena" :D.. Minivaahtokarkit ehdottomasti kyllä kuuluu perinteiseen kaakao-kokemukseen <3

   Poista
 2. Nam! Toi on kyllä melko lähellä täydellistä! Tai ainakin suunnilleen samoin meillä nautitaan kaakaosta jossain kuusen alla talvella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! :) Oi, vielä kuusen alla ulkona - kuulostaa romanttiselta ajatukselta <3

   Poista