2016/11/24

Joululahja pojalle

Olen vaikka kuinka usein löytänyt itseni kirjoittamasta googlen hakukenttään "joululahja pojalle" tai "lahja 5-vuotiaalle". Enkä usko olevani ainut. Kahden pojan äitinä olen tietysti nyt näin joulun alla aika perillä siitä mikä on pop ja mitä lapset toivovat. Jollen aiemmin sitä ollut, niin se selvisi viimeistään kun lapset innoissaan selailivat joululahjaraamattuja erinäisistä lelukaupoista. Heh. Koska meidän lapset eivät osaa vielä kirjoittaa päätimme antaa heille sakset käteen jotta saisivat leikata ja liimata toiveensa paperille. Näin saimme aika hyvän mielikuvan siitä mitä meidän pojat tänä vuonna toivovat. Lyhennetyt versiot heidän listoista näyttää suurinpiirtein tältä:

2-VUOTIAALLE POJALLE


1. Leikkikitara 2. Pikkuautoja 3. Lakanat. 4. Hatchimals pehmolelu 5. Lego-säilytysrasiat 6. Brion paloasema 7. Radio-ohjattava McQueen-auto

5-VUOTIAALLE POJALLE

1. Pokemonpalloja & hahmoja 2. Hatchimals pehmolelu 3. Lakanat 4. Laskettelumonot 5. "Ihan oikea" kitara 6. Iso maatila Scheich 7. Piirrustuskyniä 8. Laskettelulasit

Näistä toiveista olemme nyt sitten jakaneet kristillisesti vinkkejä listojen muodossa Mummoille ja Iso-Mummoille siitä mitä lapset toivovat. Myöhemmin tällä viikolla lähetämme tietenkin vielä nämä lasten askartelemat listat Korvatunturille sinne oikean joulupukin luokse.

Onko teillä tapana tehdä tällaisia joululahjatoivelistoja lasten kanssa?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Teillä näyttäis kummatkin olevan kitaramiehiä ;) Meillä on listojen kirjoittaminen edessä tänä viikonloppuna. En ole vielä päättänyt, että leikataanko kuvat lelulehdistä vai kirjotetaanko vain paperille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep - kyllä niistä vielä jonkun sortin muusikkoja varmaan tulee! :) Listojen tekeminen on kyllä kivaa. Siinä pääsee samalla juttelemaan lapsille heidän mieltymyksistä ja toiveista <3

   Poista
 2. Kivoja toiveita :) Meillä lapset kirjoittivat pukille. Tai kuopus saneli ja kirjoitin sen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiva että teilläkin tehdään listoja, se on minusta yksi tärkeä osa joulun odotusta! <3

   Poista
 3. Vielä ei ole listoja tehty. Nyt meillä on jo kolme lasta, jotka osaavat kirjoittaa. Ja toisaalta kaksi lasta, jotka uskovat oikeaan pukkiin. Vastasin blogissani Stressitön joulu-haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tartuit haasteeseen! <3 Listojen tekeminen voi olla hauskaa yhdessäolopuuhaa, muttei tietenkään mikään edellytys. Kyllä se joulu tulee ilman listojakin :)

   Poista
 4. Toi Finlaysonin (?) elefanttikuosi on vaan niin i-ha-na <3 Haluaisin siitä mustavalkoisena vähän jotan vauvahömppää (rattaisiin verhoa tai pinnasuojaa pinnikseen tms) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, finnlaysonin elefantti-kuosi on superkiva <3 Meidän pojat halusivat samanlaiset lakanat joululahjaksi! Ja tuo kuosi toimii just hyvin myös perheen pienimmille <3<3

   Poista