2016/11/07

Kuvapläjäys täynnä aurinkoa ja rantaa

Tuntuu kivalta olla kotona taas. Reilun viikon loman jälkeen olen taas täynnä energiaa ja vaikka lämpötilapudotus oli yli 30 astetta, olemme nyt valmiina talveen. Tankkasimme reilun annoksen aurinkoa ja d-vitamiinia kun kävimme rentoutumassa Kanariansaarilla koko perhe ja mukanamme oli myös minun vanhemmat. Meillä oli kaikean kaikkeaan aivan huippu-kiva matka. Asuimme vanhempieni kanssa vierekkäisissä huoneistoissa juuri kunnostetussa hienossa hotellissa Lanzarotella. Kivenheiton päässä meidän asunnoista oli sekä pooli että ihana valkoinen hiekkaranta. Valtaosa lomasta meni nukkuessa ja uidessa. En tiedä milloin olisimme viimeksi nukkuneet näin paljon. Myös aikuiset menimme joka ilta samaan aikaan lasten kanssa nukkumaan ja lisäksi taisin myös nukkua päiväunet joka päivä. Todellista rentoutumista sanoisin minä! Hahaa..


Itse aloitin suurimman osan aamuista joko aamulenkillä tai aamujoogalla auringonnousun aikaan. Näin aloittaisin jokaisen aamun jos saisin valita. Ihanaa. Samaan aikaan kun minä yritin tasapainotella yhdellä jalalla "zen-asennoissa" meidän isi-ihminen laittoi lapset valmiiksi rantaa varten jonne menimme koko porukalla. Siellä paistattelimme auringossa ja leikimme hiekassa. Vedessä kohtasimme paljon kaloja ja minun äitini törmäsi jopa isoon mustekalaan meidän lähirannalla. (iiiik!!) Iltaisin kävelimme viereiseen kylään syömään ja jotta myös meidän 5-vuotias jaksoi kävellä koko matkan ihan itse kutsuimme sitä ilta-Pokémonkävelyksi (LOL). Vaikka tavoitteenamme oli rentoutua koimme myös muutaman ainutlaatuisen elämyksen tällä hieman erilaisella saarella josta toivottavasti pääsen kertomaan teille jossain vaiheessa lähiaikoina.

Tällaiselta meidän viime viikko näytti, mutta nyt haluaisin tietää mitä sinulle kuuluu? Oletko jo heittänyt ensimmäisen lumipallosi?

-Såfin

7 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän loma! Lumipallot on vielä heittämällä, mutta tällä viikolla on meilläkin kotiinpaluu edessä. Että ehkä silloin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, se oli ihanaa! <3 Tervetuloa vaan tänne kotisuomeen, onneksi lumi vähän piristää muuten pimeitä päiviä!

   Poista
 2. Ihanaa! <3 Meidän omasta reissusta ei ole kuukauttakaan ja silti se tuntuu, että se oli joskus "aikojen alussa" :) Mut tää lumi ja valoisuus ja pikkupakkanen!! Aaah, rakastan tätäkin :D Teidän loman aikana haastoin sut viettämään stressitöntä joulua, käy tsekkaa: http://kommammaa.blogspot.fi/2016/11/haaste-onnistuuko-joulunaika-ilman.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä reissufiilikset unohtuvat nopeasti ja siksi onkin kivaa kirjoittaa niistä vähän muistoja ainakin näin blogiin! :) Ja kiitos haasteesta, ehdottomasti pitää kirjoittaa oma postaus aiheesta <3

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää ihanalle lomalle♥ Mä oon täällä ollut ihan jäässä, mutta samalla ihaillut kauniin valkoista maisemaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Minunkin varpaat olivat ihan jäässä tänään töissä.. apua! En kyllä ihan vielä ole tottunut tähän kylmyyteen.. brrr.. :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Hyvin pääsi tunnelmaan. :)

  VastaaPoista