2016/11/09

10 vinkkiä isänpäivälahjaksi

Monet pähkäilevät tällä hetkellä varmasti saman ongelman kanssa kuin minä nyt. Mitä sitä hankkisi isänpäivälahjaksi?! Isänpäivä on nyt tulevana sunnuntaina ja meillä on meidän oman isi-ihmisen lisäksi muistettavana myös isoisiä ja isoisoisiä. Naureskelin toissapäivänä työkavereiden kanssa, että hyvä lahja voisi olla, että meidän isi-ihminen saisi viettää laatuaikaa meidän poikien kanssa koko päivän kahdestaan. Jos minä vaikka siitä häippäisin heti aamupalan jälkeen. Sehän vasta hyvä lahja olisikin. Heh. No, ei kai! Kyllä meidän isihahmoja tietenkin muistetaan lauluilla, korteilla ja ehkä jopa pienellä lahjalla. Surffailin netissä erilaisia lahjaideoita ja törmäsin mitä ihanimpiin juttuihin. Tässä kooste sellaisista jutuista joista meidän isi-ihminen saattaisi tykätä. Ehkä sinäkin löydät jotain ideoita näistä?


1. Lippis luonnonmateriaaleista, Woobs & Fellows, 49€
2. Korttilompakko, MoiMoi, 28€
3. Ekologinen T-Paita, Armadangels, 29 €
4. Puiset aurinkolasit, Woobs & Fellows 100 €
5. Päivävoide miehille, Absolution, 62€
6. Omaa aikaa isille. Liput lätkäpeliin, korispeliin, leffaan?
7. Sukat, Happy Socks alk. 12€/pari
8. Urheilunkestävä reppu, The North Face, 89 €
9. Valokuvaprintteri, Polaroid, alk. 100 €
10. Ulkoilukenkiin kiinnitettävät retkiluistimet, alk 100 €

Miten teillä juhlitaan isänpäivää? Ostetaanko teillä lahjoja isille?

-Såfin

2 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita :) Meillä lapset ovat kukin tehneet jo muualla lahjansa ja korttinsa. Tai eskarilaisella on vielä kesken, mutta jotain mosaiikkilaatoista on tulossa :D Miehellä meni juuri viikonloppuna kännykän suojakuori rikki, joten saa myös uuden sellaisen sitten lahjaksi.

  Itse isänpäivä meillä menee varmaan suureksi osaksi ilman päätähteä. Jos työt eivät vie miestä pois kotoa niin metsän kutsu on kuitenkin liian voimakas. Illalla sitten syödään jotain hyvää ruokaa ja herkutellaan sekä lapset valloittavat miehen itselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on niin ihanaa kun lapset tekevät lahjoja itse <3 Äitienpäivänä minulla tulee aina kyynel silmään kun lapset ojentavat ylpeinä askartelemansa lahjat..

   Tuo kännykän suojakuori on niin hyvä lahja, tulee ilmeisesti tarpeeseen. Hihii.. Meidän isi-ihmisellä ei taida olla mitään erityisen tiettyä mitä "tarvitsisi" mutta kyllä me silti jotain pientä olemme hankkineet. <3

   Poista