2016/11/25

Tee-se-itse Joulutähti

Vaikka kuinka yleensä yritän vähentää tavaraa meidän kodissa on tiettyjä asioita jota en pysty vastustamaan kaupassa. Yksi niistä on kauniit paperiset juomapillit. Meillä on niitä satoja. (apua!) Koska ne ei tietysti kulu normaalikäytössä kovin nopeasti päätin, että aion tänä vuonna askarrella niistä jotain. Mietin himmeliä, mutta meillä on jo viime vuonna hankkimani puinen jouluhimmeli, joten piti valita jotain muuta. Päädyin joulutähteen. Muutama viikko sitten meidän olohuoneen lipastolle ilmestyi joulukalenteri, viime viikolla lankalintu ja nyt tämä tähti. Ja koska tulevana viikonloppuna ensimmäinen adventti ajattelin vielä poimia esille vähän kynttilöitä. Joulu hiipii pikkuhiljaa meidän kotiin..

Joulutähden tekemiseksi tarvitset vain paperipillejä, narua (mieluiten vähän vahvempaa) ja muutaman puuhelmen. Solmin pilleistä ensin kaksi kolmiota jotka sitten kiinnitin ne keskenään narulla. Projekti on todella helppo ja sopii ehdottomasti myös pienelle lapselle. Ainut missä kannattaa pysyä tarkkana on symmetrisyys kun tähden kaksi kolmiota kiinnitetään toisiinsa..

Koristellaanko teillä jo joulua?

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka kaunis ja hauska idea! Pääsee ehdottomasti toteutukseen <3
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D Kivaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Ihana tähti♥ Meillä on jo lähes täysi joulu :D Tai kuusta ei sentään ole vielä, mutta jouluverhot ikkunassa ja talo täynnä lasten jouluisia askarteluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. <3 Kiva kuulla, että tekin fiilistelette joulua jo nyt! Onhan se vaan kivaa kun saa vähän piristystä pimeään kauteen :)

   Poista