2019/02/14

Rento siskojen viikonloppu Långvikissa

Annoin joululahjaksi siskoilleni viikonlopun Långvikissa. He ovat kummatkin tuoreita äiteja ja ajatus oli viettää rento viikonloppu yhdessä ilman lapsia ladaten akkuja, herkutellen ja leväten. Koska meitä on kolme päätin kahden huoneen sijaan hemmotella meitä vähän ekstra-paljon ja varata meille sviittiin. Se oli jokaisen pennin arvoinen päätös, sillä huoneemme oli todella hieno. Vietimme huoneessa yllättävän paljon aikaa ja kerkesimme siis nauttia siitä koko rahan edestä. Ikkunoista oli hienot näkymät merelle ja meillä oli oleskelutila joka oli meidän "tukipiste". Aluksi me vain istuimme huoneessamme naureskelemassa, juomassa lasit kuplivaa ja keskustelmassa päivänpolttavista aiheista. Pienen hetken jälkeen keskimmäinen meistä siskoksista lähti tutkimaan hotellin tarjoamia palveluja ja selvitti kannattiko esimerkiksi kuntosalilla käydä. Piiitkän ajan jälkeen sain puhelun jossa hän naureskellen tiedusteli meidän huoneen numeroa ja sijaintia. Hän oli eksynyt hotellin ihan toiselle puolelle. Me olemme perinteisesti tunnettuja heikohkosta suuntavaistostamme, joten tilanne ei yllättänyt meitä mutta nauratti kyllä suuresti. Hihii..

Viikonloppu kului nopeasti. Kävimme tietenkin nauttimassa spa-osastosta jossa pääosin vain istuimme lämmitetyssä poreammeessa ja saunassa. Ympärillämme oli lähinnä nuoria pariskuntia joten niihin nähden me olimme ehkä äänekkäimmästä päästä. Hihii.. Långvik Spa on siitä kiva, että se on selkeästi suunnattu aikuisille. SPA-alueella palvelee baari josta saa hienoja drinkkejä ja kuplivaa. Lisäksi talo tarjoaa naposteluja kylpyläalueella. Takkatulen ääressä saa esimerkiksi paistaa vaahtokarkkeja. Paikassa on kaiken kaikkeaan todella kiva tunnelma. Kivana yllätyksenä meille oli se, että kaikille vieraille oli juuri tänä viikonloppuna annettu late-check out ja Spa:ssa vietettiin myös shampanjatuntia. Ai että. Asiat voisi olla huonommin. 

Jos ei ole löhöilypäällä Långvikissa on tietenkin myös paljon muitakin aktiviteettejä. Siellä on (pienehkö) kuntosali, koripallokenttä, biljardisali, kuntoilu-uimiseen varattu allas sekä paljon ulkoaktiviteetteja. Illalla Långvikissa voi käydä vaikka leffateatterissa ilmaiseksi jos siltä tuntuu. Me kävimme puoliksi vahingossa katsomassa leffan sillä satuimme kävelemään ohi juuri kun illan elokuva, Nocturnal animals, oli alkamassa. Leffatyöntekijä ilahtui niin paljon kun kävelimme leffasalia kohti kun olimme ihmettelemässä tiloja, että emme voineet aiheuttaa hänelle pettymystä ja jatkaa matkaa. Eikä meitä oikeastaan haitannut. Istahdimme pitkän illallisen jälkeen katsomaan leffaa ja se oli oikein mukava päätös hauskalle päivälle.

Meillä oli kaikin puolin ihana viikonloppu ja menisimme milloin vain uudestaan! <3

-Såfin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti