2019/02/04

Synttärijuhlat väriteemalla

Meidän perheen pienin täytti viime viikolla viisi vuotta ja nyt viikonloppuna oli aika järjestää hänelle oikein kunnon juhlat. Kuten meillä on ollut tapana, vietimme myös tällä kertaa juhlia kahdessa kierroksessa. Lauantaina meidän luona juhlivat lapset (ja heidän vanhemmat) ja sunnuntaina kotiimme kokoontui lähiperhe ja sukulaiset. Kaiken kaikkiaan meidän kodissa oli yli 40 vierasta viikonlopun aikana ja vauhtia ja vilskettä riitti. On kivaa, että meidän lähipiirissä on kaikenikäisiä ihmisiä ihan 0-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Meidän kuopus päätti, että halusi värikkäät juhlat ja se oli itseasiassa tosi kiva teema tarjoiluille. Lähestyimme tätä asenteella: "more is more" ja valitsimme juhliin värikkäät viirit, ilmapallot, servetit ja ruuat. Pyysimme jopa vieraita pukeutumaan värikkäisiin vaatteisiin.

Me teimme suuren urakan ruuan kanssa koska halusimme tarjota vieraille pyttipannua kahdella tapaa.  Toinen oli perinteisempi versio jossa oli erilaisia makkaroita ja toisen pyttipannun tein portobellosienistä ja halloumi-juustosta. Tarjoilut olivat oikein onnistuneet, mutta tämä taisi kyllä olla viimeinen kerta kun kuorin perunoita näin monelle henkilölle. Hahaa. Jälkiruuaksi oli tietenkin synttärikakkua ja tilasimme Kakkukeisarista kirkkaan keltaisen appelsiinikakun joka oli aivan mainio. Väriä jälkiruokapöytään saimme myös hedelmillä, erivärisillä pumpernikkeleillä sekä m&m-karkeilla jotka laitoimme esille pyödälle lasiastioihin. Ulkoportaille meidän kuopus oli kukkien sijaan tehnyt värijäätaidetta. 

Lastenjuhlissa pelisimme twisteriä ja lisäksi lapset saivat tehtävän yhdessä luetella kaikki maailman eri värit. He kuiskailivat ja harjoittelivat hetken keskenään ja tulivat sitten takaisin kunnon luettelon kanssa. Palkinnoksi he saivat yllätyslaatikot jotka sisälsivät herkkujen lisäksi myös eriväriset sormitaskulamput. Taskulamput olivat kunnon hitti ja lapset juoksivat koko loppuillan ympäri taloa etsien mörköjä näillä valoilla. 

Meillä oli superhauska viikonloppu ja nyt on oikein kiva palata takaisin töihin lepäämään.. :)

Kiitos kaikille kanssajuhlijoille!

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti