2019/04/17

Testissä Ruokaboksi (sis. alennuskoodi)

Meidän arkiruokakokkailu on jäänyt viimeaikoina vähän pimentoon kaiken muun keväthääräyksen takia. Viikonloppusin rakastan tehdä ruokaa - silloin siihen on aikaa. Arkena tyydyn melkein aina niihin meidän perinteisiin tuttuihin ruokiin ja jos ihan totta puhutaan niin olen niihin todella kyllästynyt. Pari viikkoa sitten törmäsin Ruokaboksi-palveluun. Ruokaboksi toimittaa kotiin ruoka-ainekset ja reseptit arkiruokailuun aina maanantai-iltaisin. Jokainen voi itse suunnitella ruokatilauskalenterinsa, eikä kokeileminen sido mihinkään. Tilauskalenterissa voi vapaasti ruksata ne viikot jolloin haluaa ruokaboksin kotiin toimitettavaksi. Lähtökohtaisesti olen suhtautunut ruokapalveluihin skeptisesti, sillä en ole voinut olla varma, että lapset tykkäisivät ennalta määritetyistä ruuista. Mutta kuulkaas - asian laita kääntyi yllättäen ihan päälaelleen kun kuulin Muksuboksi:sta! Muksuboksi pitää sisällään ruokaa valinnan mukaan joko 3:lle tai 4:lle päivälle ja siitä riittää ruokaa 2 aikuiselle ja 1-3 lapselle. Ja mitä parasta - Muksuboksi sisältää reseptit ja ainekset lapsiraadin valitsemiin ruokiin. Ihan huikeaa.

Me testasimme Ruokaboksin Muksuboksia pari viikkoa sitten. Saimme muutamaa päivää ennen varsinaista toimitusta tekstiviestin joka tarkemmin kertoi mihin kellonaikaan meidän Muksuboksi saapuisi. Toimitus tuli kotiovelle sovittuna ajankohtana ja sen mukana tuli jopa pakasteita joka ojennettiin erillisessä pussissa. Boksin sisältö yllätti positiivisesti. Joukossa oli paljon luomutuotteita ja kotimaisia raaka-aineita. Ylipäätään ruoka-aineksia oli runsaasti. Ruokaboksi kertookin lupauksissaan, että ruuissa käytetään paljon kauden kasviksia ja hedelmiä. Reseptit pienessä keltaisessa vihossa olivat todella helppoja ymmärtää. Vappu Pimiä, joka on toiminut reseptien laatijana on onnistunut hienosti tuomaan pientä tvistiä kotiruokiin sellaisella tavalla, että ruuat kelpaavat hienosti myös hieman kriittisemmille pienille herkuttelijoille. Me totesimme testin jälkeen, että meidän perheen koolle (2 aikuista ja 7- & 5-vuotiaat pojat) tämä boksi on juuri sopiva. Syömme yhden reseptin aineksista yhden illan ja siitä jäi kätevästi jommalle kummalle aikuiselle vielä reilu annos yli seuraavalle työpäivälle. Muksuboksin voi myös valita myös pienempänä niin, että se sisältää vain ainekset 3 päivän ruokiin.

Koska tämä palvelu ja reseptit olivat super-hyviä olen itse päättänyt, että jatkossa tilaamme Muksuboksin n. joka kolmas viikko vähän tarpeen mukaan. Sillä saamme pientä kivaa vaihtelua meidän perheen arkiruokiin ja samalla se helpottaa ruokaostoksia ja kauppalistan tekoa. Väittäisin, että minä myös säästän tässä touhussa rahaa, sillä kun käyn kaupassa teen aina heräteostoksia. Olen tästä tosi innoissani!

HUOM! Ruokaboksi alennuskoodi: Saat -20€ alennusta ensimmäisestä ruokaboksitilauksesta koodilla: R5P9 Testaaminen ei sido mihinkään - voit hallinoida, perua ja lisätä tilausviikkoja oman tarpeen mukaan jo testauksen yhteydessä. Koodi toimii kaikkiin vaihtoihin: Vegeboksi, Muksuboksi ja perinteinen Ruokaboksi. Mukavia herkutteluhetkiä! 

-Såfin

/Kaupallinen yhteistyö - Ruokaboksi.fi / 

1 kommentti: