2019/04/15

Viikonlopun kohokohdat

Tämä viikonloppu on ollut todella hauska ainakin meidän perheen pienempien mielestä. Loppuviikosta kävimme metsäretkellä ja askartelimme virpomisvitsoja ja harjoiteltiin virpomislorua yhdessä. Jännitys oli suuri ja lapset odottivat viikonloppua enemmän kuin tavallista. Naureskelimme, että kyllähän aikuisetkin odottavat palkkapäivää. Hihii.. Sen lisäksi, että tänä viikonloppuna oli noitia liikenteessä meillä oli myös paljon muuta kivaa ohjelmaa - meidän esikoinen sai huikean hienon palkinnon josta kaikki olimme todella ylpeitä. Tuntuu jotenkin, että siitä on kovin pitkä aika kun viimeksi vietimme tällaista viikonloppua että pidimme omaa kotia tukikohtana ja teimme kaikkea kivaa yhdessä. Sen kunniaksi ajattelin listata meidän viikonlopun kohokohdat..


Tänä viikonloppuna me: 

- Olemme virponeet kaksi kertaa, ensin veljekset keskenään ja sen jälkeen meidän kuopus parhaan kaverinsa kanssa. 

- Olemme syöneet ihanan illallisen ml. herkullista itsesavustettua lohta minun vanhempien luona. 

- Naureskelimme minun punaisille poskille jotka kunniokkaasti olin saanut aikaiseksi juoksulenkillä

- Olemme käyneet katsomassa meidän esikoisen jääkiekkoturnausta Klaukkalassa. Hänen joukkue voitti kaikki (!!) pelit ja meidän tyyppi sai vielä turnauksen tsempparipalkinnon. Ihan huikeaa. 

- Jäätiin ulos lukkojen taakse kun otin mukaan avainnipun josta kätevästi aiemmin olin irrottanut meidän kotiavaimen. Onneksi Mummo tuli pelastamaan meidät. 

- Kävimme meidän hyvien kavereiden kanssa pizzalla ja lapset leikkivät suurimman osan ajasta ravintolan leikkialueelle. 

- Saimme hoitaa meidän ihanaa kummipoikaa perjantaina koko illan. Hän oli enkeli koko illan ja nukahti hetkessä itse kun laitoimme hänet omaan sänkyyn makaamaan.

- Katsoimme kokonaisen kauden Luottomies-sarjaa. Ihan hulvaton oli.

- Minä kävin myös kuntosalilla reippailemassa ja olin sen myötä tosi tyytyväinen viime viikon treenisaldoon. 

- Kierrätimme lastenvaatteita ja pyöräilyvarusteita eteenpäin minun siskoille. Viikolla myimme myös pois sellaiset polkupyörät joita emme ole käyttäneet pitkään aikaan joten olemme ylpeitä meidän viimeaikaisesta kierrätysvimmasta.

- Kävimme perheuinnissa pitkästä aikaa. Meidän kuopus pääsee jo hurjaa vauhtia eteenpäin räpylöillä.

- Lopuksi seurasimme vielä jääkiekkoa ja vaalituloksia rinnakkain. Kummatkin tulokset järkytti hieman.

Mitä sinun viikonloppuu kuului?

-Såfin

1 kommentti:

  1. Kuulostaa mukavalle ja varsin tehokkaalle :) Me käytiin perjantaina Lapsimessuilla, mutta muutoin jouduttiin muuttamaan suunnitelmia ja ottamaan rauhallisesti. Luulin pikkuisen saaneen taas flunssan, mutta tajusin isovanhemmat virvottuamme, että syy pienen keväiseen tukkoisuuteen voisi olla siitepölyssäkin.

    VastaaPoista