2016/02/20

Kevätvaatteita pikkupojille

Koittakaa kestää. Nyt alkaa alkaa nimittäin suuri kevätvaatevillitys. Tilasin aivan liian monella eurolla, aivan liian monesta ihanasta lastenvaatteiden verkkokaupasta uusia kevätvaatteita pojille. Luvassa on siis kevään aikana aika monen monta postausta meidän pikkuisten tyyppien vaatteista, kunhan vaan pääsemme yhdistelemään asuja ja ottamaan valokuvia. Luvassa on ihania "kasarihenkisiä"-vaatteita, lasten printtipaitoja, pelottavia paitoja ja klassikkotakkeja. Ei me onneksi kuitenkaan ihan koko vaatekaappia uusittu, vaan haimme samalla myös säilytyksestä esikoisen vaatteita meidän nuorimman poitsun käyttöön ja onhan tässä muutama kirppislöytökin tullut tehtyä..

(Paita: BANG BANG Copenhagen, Housut: Mainio Clothing)

Eilen kävimme kuitenkin hakemassa ne uudet jo muutaman päivän postissa seisseet vaatepaketit ja vielä kun meidän isi-ihminen kantoi sisälle muita tavaroita autosta meillä alkoi pikkupoikien kanssa vaatepakettien avaaminen ja raivo-testaaminen. Ai että. Lempparipaidat pitää tietysti esitellä ensimmäisenä ja yhtä paitaa en saanut enää riisuttua meidän esikoiselta ja se oli tämä kuvissa näkyvä ihana Batman-paita. Kun huppu sujahtaa päähän, kotonamme asuu lepakkopoika. Lepakkopojan liikkeet ovat sujuvat ja hän osaa hiipiä hiiren hiljaa. Ilmeisesti lepakkopoikaa ei myöskään koske samoja sääntöjä kuin meidän muita pikkupoikia sillä hän saa pomppia sohvalla ja tehdä siinä kuperkeikkoja. Hahaa..

Millä mallilla teidän kevätvaatehankinnat ovat?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. :D Meillä on ihan sama meininki eli kotona asuu lepakkopoika ja häntä apinoiva pienempi versiokin. Meiltä taitaa puuttua ulkovaatteista ihan yksittäisiä juttuja ja kenkäpuolta ja sisävaatteiden osalta olen ollut ehkä liiankin tehokas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä lepakkopojat ovat kyllä aivan ihania (ja tietty ne pienemmätkin versiot heistä) Hihii.. :D Meillä on kyllä myös vielä jokunen vaate ostamatta - sehän tässä hirvittää. Lähinnä hankkimatta meillä on joitain ulkovaatteita, mutta onneksi suunnitelma on jo olemassa!

      Poista