2016/02/03

Bagelbaari juhlissa

Meidän juhlissa on yleensä monen moista syöjää ja kaikilla on vähän erilaiset rajoitteet ja säännöt minkä puitteissa voi syödä. Usein meidän tarjoilut ovat monesta eri komponentista yhdistyviä kokonaisuuksia jossa vieraat itse voivat koota mieleisensä annoksen kuten esimerkiksi tacot/tortillat, hotdogit, salaattibaarit, uuniperunat eri täytteillä, raclettea jne. Kun järjestimme meidän kuopuksen 2-vuotisjuhlia olikin sitten pieni ongelma keksiä jotain uutta. Onneksi sitten näin ihanassa Lähiömutsi-blogissa ratkaisun meidän tarjoilupulmaan: BagelBaari.

Baageli-baarissa voi mielensä mukaan yhdistää täytteitä ja makuja ja meillä oli myös paahdin jossa sai paahtaa bagelinpuolikkaita. Tällaisilla täytteitä meillä oli esillä:

Philadephiajuustoa
Voita
Hummusta
Tapenadea
Pähkinöitä
Kurkkua
Hunajaa
Mustapippuria
Lämminsavulohta
Puolikkaita lihapullia
Keitettyä kananmunaa
Korianteria
Pinaattia
Villisalaattia
Suolakurkkua
Sokerissa paistettua punasipulia
Avocadoa
Porkkanatikkuja
Tomaattia

Bageli-baarista sai helposti yhdistettyä mieluisensa kokonaisuuden. Itse fiilistelin tuorejuuston, lämminsavulohen, korianterin, punasipulin, pippurin ja hunajan yhdistelmää. Lisäksi minusta oli näin emäntänä myös helppoa, että kaikki tarjoilupöydällä olevat ruuat olivat kylmiä joten ei tarvinnut stressata siitä, että ruoka pysyisi lämpimänä.. 

Onko teillä tapana tehdä tällaisia "kokoa oma annoksesi"-tarjoiluja juhliin?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Tää onkin kiva idea! Meillä on aina isomman pojan synttäriaikaan kauhea kiirekausi menossa, joten yritän aina käyttää mahdollisimman helppoja, mutta kivoja ratkaisuja tarjoiluihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllähän se helppous varmaan on päällimmäisenä jokaisen äidin mielessä kun järjestää juhlia. Nämä olivat ensimmäiset lastenjuhlat jotka järjestin samaan aikaan kun olin töissä.. Huhu! Onneksi kaikki saatiin järjestymään!

   Poista
 2. Ihan loistoidea! Ja tuo uuniperunat eri täytteillä, toimisi hyvin aikuisten (miksei lastenkin) juhlissa :) helppoa ja oikeesti juhlijoidenkin mieleen kun jää valinnanvapautta :)
  Meillä on tuolla idealla ollut jätskibaaria lasten juhlissa ja tortillabuffettia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tällaiset tarjoilut ainakin varmistaa sen, että jokaiselle löytyy jotain mieluisaa syötävää. Jätskibaarikin on tosi hyvä idea.. :)

   Poista
 3. Tää on ihan huippu hyvä idea! Eipä ole koskaan itse tullut tällaista tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Minäkin varmasti kyllä käytän tätä ideaa toistekin. Helppo, kätevä ja hyvä! :)

   Poista