2016/02/24

Kevään tavoitteet

Onhan jo kevät? ja onhan jo ihan hyväksyttävää puhua kevään tavotteista? Hahaa.. Tulin tässä pohtineeksi mitä kaikkea kivaa sitä voisi puuhailla keväällä. On selvää, että haaveet ja tavoitteet liittyvät pitkälti meidän perheen yhteisiin juttuihin ja ehkä jopa uuden oppimiseen. Tällaiset haaveet ovat meidän perheelle tietynlainen voimavara. Saamme energiaa unelmoimisesta ja suunnittelusta. Tämän suhteen olemme kaikki ihan samanlaisia, jopa meidän lapset haluavat suunnitella ja miettiä mitä kaikkea kivaa voisimme tehdä tulevina viikkoina. Näin ollen yksi parhaista jutuista kevään alussa on haaveilu ja kivojen asioiden listaaminen..


Tänä keväänä haluaisimme ainakin: 
- Lennättää leijaa lasten kanssa
- Syödä kasvisruokaa
- Järjestää valmistujaisjuhlat
- Aloittaa kaivuutyöt meidän rakennustyömaalla
- Ehkä luopua vaipoista kokonaan. Jee..
- Käydä palomuseossa
- Ulkoilla todella pa-aa-aaljon
- Matkustaa Åreen koko perheen voimin
- Lahjoittaa tutti pienille karitsoille
- Osallistua valokuvauskurssiin
- Vaihtaa autoa
- Tehdä macaroonseja itse
- Käydä Korkeasaaressa
- Testata geokätköilyä
- Päällystää yksi tuoli
- Olla onnellinen
- Luopua ainakin kymmenestä viidestä Ikeakassillisesta tavaraa
- Viettää yksi sokeriton kuukausi (ei samaan aikaan kun teemme macaroonseja.. hahaa)

Mitä sinä haluaisit tehdä keväällä?

-Såfin

8 kommenttia:

 1. Teidän lista kuullostaa todella ihanalta, täynnä ihania pieniä ja isoja asioita <3

  Mitä me haluamme keväällä? ( Nyt täytyy kysyä sohvalla makoilevien Ikkän ja Navan mielipidettä)
  - Mennä Planetaarioon
  - Istuttaa kukkia
  -Laittaa parveketta
  - Retkeillä
  - Nukkua
  - Lukea kirjoja

  Siinä muutamia asioita !<3

  Ihanaa pian viikonloppu, huomenna jo torstai !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, planetaario on varmasti kiva retkikohde! <3 Ja tuo kukkien istuttaminen ja ja ja.. Voi kunpa vaan aika riittäisi kaikkeen :D Minä haluaisin aina tehdä kilometrin mittaisen listan kaikista kivoista jutuista. Mutta sitten minä aina päätän "säästää" joitain juttuja kesään. Eihän tässä kuitenkaan mitään stresssiä ole tarkoitus aiheuttaa. Hihii... :)

   Poista
 2. Kivoja asioita :) Mä haluaisin tällä hetkellä lähinnä vaan nukkua ja kyllähän keväällä kasvimaan kimppuun pitää päästä. Niin ja mökille kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Nukkuminen on kivaa ja etenkin niiden pienten ylimääräisten päiväunien ottaminen on vielä kivempaa.. :D Odotan myös kovasti, että pääsisimme jo mökille. Meidän mökki on kuitenkin saaressa ja pitää odotella jäiden sulamista!

   Poista
 3. Leijan lennätys kuulostaakin kivalta, viime kerrasta onkin jo aikaa. Pitää varmaan ostaa leija että päästään lasten kanssa sitä lennättämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En itse ole lennättänyt leijaa varmaan yli 20 vuoteen joten odotan kyllä tätä hurjasti. <3 Siitä vaan sitten ostoksille tai ehkä jopa askartelemaan omatekemää leijaa..!? *Hih*

   Poista
 4. Tosi kiva idea tehdä tällainen lista, helpommin niitä haaveita tuleekin toteutettua kun ne on kirjoitettuna ylös :) Mitähän me tehtäisiin keväällä,täytyykin rustailla oma lista ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanalta kuulostaa teidän kevätsuunnitelmat! Meidän pitää päivittää omat suunnitelmat ajantasalle. Yksi suuri ja tärkeä projekti meni pieleen ja nyt tässä joutuu kokoamaan itsensä ja löytää iloa aivan toisista asioista.

  VastaaPoista